Ikväll smäller det.

Oh vad kul det ska bli ikväll! Kom precis hem från världens mysigaste café med mamma. Märtas café som ligger här i vår lilla by. Riktigt mysigt!
Snart bär det av in till stan för att möta upp med Philip, vi ska handla med oss mat tills hans systers lägenhet där vi ska kalasa tills klockan sju. Då bär det av till slakthuset för nöjesguidens fest och sen blir det partaj natten lång!

Och några av dessa outfits hade jag gräna haft ikväll, Ah Klädproblem. Har två potential outfits, mycket mycket svårt val.!
Update om festen kommer i morgon och alla håller tummarna för att min kamera fungerar lite iaf!




Hannaojohn

Binded Magazine.

Denna coola tidnings släpps på nötet den 9 mars. Dom skrev till mig och länkade till deras sida, jag kan tydigen få skriva eller fota för dem. Coolt va!? Här hittar ni dem.



Lovilovi.

Jag Älskar Philips klädstil, sådär coolt rockig och den ser ut som "Hejjagtogpåmigdetförstajaghittadeochdetråkadeblidöcoolt". Sådant är så häftigt. Men jag hade inte tyckt illa om han kom och hade dessa kläderna på sig en dag. Lovely.



Galet rolig kväll i morgon.



I morgon har Nöjesguiden en av sina två årligt stora fester. Och gissa vem som är inbjuden? YES, ME! Oh, jag är så sjukt exited och har redan valt ut outfit and everything. Philip och jag ska gå tillsammans och vi ska vara där redan vid halv åtta för att vara med under prisutdelningen och annat. Innan dess blir det fika med mamma då det är hennes födelsedag och sedan middag i Stins lägenhet med Philip.

Oh, jag längtar! I morgon kväll gäller det, jag ska vara coolast på stället!



En relation med en mattebok.

Sorry för dålig uppdatering men jag dejtar min mattebok på fulltid så det finns inte mycket tid över till annat! I morron är det dock över, ALDRIG MER MATTE! Fantastic.

Så uppdaterar mer ikväll och då kommer jag berätta om en överraskning, för vet ni vad Jag ska göra på fredag...?

FunFunFun.

Vill ni veta en underbart rolig nyhet som gjorde min dag? I will tell you anyway.

Jag har fått chansen att bli malmotajm.se's reporter och fotograf! Säg Hej till Pressvisningar av nya teaterar, dansföreställninger och säg Hej till premiärer och andra evenemang! YES!

Titta och Njut.

Ikväll bjuds det på en bild från min favorit fotograf Rodney Smith, enjoy!


Out and about.

Om Strandbaden var coolare än vi trodde? WOW säger jag bara. Alla fyra bara gapade när vi kom in genom huvudentrén och såg den enorma trappan. Detta är en riktigt modern och dö läcker byggnad och det finns ingen annanstans man kommer spendera sina sommarkvällar än där! Designen var otroligt fräck och trots att det var hypermodent kändes det varken kalt eller opersonligt. Helt Perfekt.

Jag tog sedan mig in till stan och fotade en bro ca 50 gånger. Fick några bra bilder trots det disiga vädret iaf! Det blev även en fika med min Älskling på vårt favoritcafé, ni kan nog gissa vilket vid detta laget!  
And gess what I did? Köpte plagget jag visade på bloggen igår. AH, galet snyggt. I'm in love!



Vi på strandbadens enorma trappa.

Strandbaden.

För mer än ett år sedan brann vårt underbara uteställe Strandbaden ner. Sedan dess har det varit dödare än dött här nere. Men NU, är det snart uppbyggt igen och gissa vem som ska få se det föra alla andra? Moi! Snart kommer Frida och hämtar mig och Carro och det bär av till Strandbaden! Riktgit häftigt.

Sen blir det stan för att fota och köpa födelsedagspresent till min mamma!    
Hörs ikväll!




TröttTrött.

Idag har jag inte lämnat matteboken en sekund. Har gjort allt från gamla nationella till blandade uppgifter i olika kapiet.
Jag har haft ett nervous breakdown och ätit spagetti med köttfärsås.
Eftersom the City på något underligt sätt inte är avalible än, blir det nu en kopp te och Sex and the city.


Yes I'm going to Buy you my love.


Matchas med ett baslinne under, höga stentvättade jeans och killerheals.

En halv falaffel och en björn.

Idag i matsalen hända världens roligaste sak!
Jag hade precis gått och hämtat vatten när jag kom tillbaka till mitt bord. Jag upptäcker i min förvirring att halva min falaffel är borta från tallriken! Jag utrbister: Hallå? Det fattas en bit av min falaffel!?
Då ser jag en lapp bredvid som jag genast börjar läsa: Ojsan! Det fattas en bit av min falaffel, tänker du! Men då kan jag berätta att det var en ganska stor björn som åt upp den. Shit tråkigt, jag vet, men sånt händer! / Björnen

Haha. Well, I gess you just had to be there.

Läsarantal.

Det är alltid roligt när folk läser ens blogg. Man blir liksom helt pirrig på något sätt, att folk faktiskt tycker det man skriver är så pass intressant att dom ägnar några minuter av sitt liv åt det man skriver.

Så bara för att vara sådär snäll som bara jag kan vara en kall måndagskväll som den härska jag länka till en sida som kan ge Er blogg fler läsare: klicka här

Veckans blogg.

Wow!

Idag valdes jag ut att delta i tävlingen Veckans blogg! Så nu är det bara att klicka här alla mina söta läsare och röstaröstarösta!


Dagens.

Usch, ikväll blir det till att plugga matte, jag ska göra gamla nationellaprov och försöka förstå vad det hela handlar om. Sedan blir det dans med mina bästa vänner! Oh, längtar alltid varje måndag!

Nej, nu ska jag göra spenatröra med fullkornspasta och lax. Mums!


Irritated.

Oh jag blir så irriterad! Som jag nämnde igår ska vi ha slutprov i Matte C på fredag. Alltså nationella prov tidigt på fredagsmorgonen och provet är på 200 sidor matte C! Kill Me.
Saken är att vi har haft tidsbrist i vår kurs. De första kapitlena tog vi lugnt och fint och jag fattar verkligen allt i dom. Men det sista (längsta och svåraste) hastade vi oss över och nu POFF så är det prov. Läraren tycker alltså att vi ska sätta in en extra lektion med repetition. Mycker smart, alla håller med! MEN, jag och tre till från min klass är dom enda som valt Matte C vilket ledde till att vi läser det med Europaklassen, och nu sätter läraren in extralektionen när DEN klassen kan. Vi fyra har en annan lektion under den tiden och den kan vi inte bara skita i att gå på. Då STRUNTAR alltså vår lärare i att ge oss någon extralektion och bara låta oss få en lektionstimme mindre, en lektion som iaf jag verkligen skulle behöva! Riktigt orättvist! 

AH! Jag blir så sjukt irriterad! SÅ. Nu har jag fått skriva av mig lite.

Hello Lovely.



lookbook.nu

Presenten.

Jag Älskar min Mamma! Hon kom nyss hem med en present från Body Shop till mig! Jag har sagt att mina indiankulor till ansiktet är slut och så poff fick hon ett infall och köpte nya till mig i present! Det är nog världens mysigaste, att visa att man tycker om någon genom små oförutsägbara handlingar! Helt Underbart.



Med en kaffe i min hand.

Nu sitter jag här och äter sen fukost. Smoothie med en kopp kaffe och två mackor, lovely! Idag är det meningen att jag ska öppna matteboken (för första gången på hela lovet) och faktiskt plugga till vårt stora slutprov i Matte C som är om några dagar. Känner jag mig själv rätt, så kommer jag göra allt, verkligen allt för att inte komma till matteboken. Jag kanske till och med rensar bland mina papper eller organiserar upp min garderob. Det återstår att se.  

Myskväll med Älsklingen.

Nu är jag så trött att mina ögon knappt kan hålla sig öppna. En ute kväll, lite sömn och en helt dags jobb tar verkligen musten ur en! Som tur var blev denna kväll en lugn hemmakväll med Philip. Vi köpte naturgodis och tittade på Hot Chick som gick på fyran. Ganska löjlig men samtidigt en Gryfilm (alltså en romantisk komedi som är sådär löjligt gullig). 

Nu ska vi gå och lägga oss! Godnatt!



Hippie, cosmopolitan och tjejkväll.

Jag Älskar att gå ut och dansa! Det är så himla roligt, bara dansa natten lång!

Kvällen igår blev inte riktigt som planerad.! Då vi hade gäster åt jag lång middag och hann därför inte till Julia, förfesten blev istället hos Fanny med mina tre bästa! Elva gick bussen in till Malmö och på den mötte vi upp med Julia, Carro och Ottilia. Vi tog en öl (läs, Gry drack cider och alla andra var coola och drack öl) på någon indian Curry bar. Mycket trevlig då vi satte oss med Christian, Leo, Martin, Simon, Pierre och umgicks. Lite innan ett drog vi tjejer till Kb för att dansadansadansa. Lite dans blev det och en himla trevlig kväll!   

Bytheway går det tydligen lös en våldtäcktsman vid Möllan, riktigt läskigt. Be ware!

Färgstarka bilder från Kvällen:



Jag och underbara Lotta


Cosmopolitan


Sötaste Fanny


Jag med mitt Hippieband

Utekväll i ett snölandskap.

Ikväll blir det utgång med tjejerna! Eller iaf dom tjejerna som är hemma. Först är det förfest hemma hos Julia och sedan bär det av till Möllan för att sedan avsluta kvällen på KB. Hur jag ska orka jobba i morgon är en fråga jag överlämnar till Framtida-Gry att ta hand om!

Kläderna är på och sminket är fixat, nu är det bara håret kvar sedan drar jag till bussen om en timme. Eller drar, vadar i snö snarare.

Så mitt hippieband ska sättas i håret och min morbrors viltsvin ska stoppas i magen! Sedan bär det av!
Ha en underbart trevlig helg mina vänner!



Yes Please.


The day the earth stood still.

Torsdagskvällen spenderades i Älsklingens säng med ett paket Ben and Jerry's glass och filmen "The day the earth stood still". Vi hade bara hört dåligt omdöme av filmen, alla sa verkilgen att den var riktigt dålig! Men både Philip och jag tyckte att filmen blev spännande direkt och den blev aldrig dålig, inte ens lite. Riktigt spännande film och en mycket bra handling, låt människan få upp ögonen för hur illa vi behandlar jorden.

Med miljö och "räddajorden" tankarna i huvudet skickar jag nu ett mail till diakonia om ett preliminärt sammarbete i deras miljödebatt under sommaren!



Tjuvjakt på Gågatan!

I onsdags förmiddag skedde det en stöld på Levis mitt på gågatan!
En äldre man gick rakt in och snodde ett par jeans! Min hjälte till pojkvän sprang självklart efter och kom ifatt mannen efter bara några hundra meter. Philip tog tillbaka jeansen och mötte sedan upp med en väktare på vägen tillbaka till affären. Tillsammans smög dom efter mannen som nu snott åt sig två växter från en allmän kruka som nu dinglade från hans vänstra hand. Vid Hansa ingrep polisen och mannen som var starkt amfetaminpåverkade togs av Polisen.
Allt tack vara min Hjältpojkvän!



Perfektion.

Jag älskar mina tre bästa vänner! Vi har alltid underbart roligt när vi ses. Idag blev det en massa kaffedrickande, skvallrande, utbyte av kläder och chokladbolls ätande! Vi umgicks hela eftermiddagen och min garderob är nu några plagg rikare! Ibland har det sina fördelar att vara minst i ett kompisgäng! Bla.a en vit sommarklänning, en svart pösklänning och en I love NY t-shirt finns nu i min garderob! 

Här är lite bilder från dagen!  






Det fortsätter snöa.

Lars Winnerbäck strömmar ut genom mina högtalare. Snart bär det av till Lotta med de tre Underbara för att dricka kaffe, botanisera i garderober, mysa och snacka. Ett prefekt sätt att spendera en snöig torsdag!



Melinas bild från gårdagens promenad.

Stanna inne. Mysa ner sig. Titta på snön. Äta spenat.


Döda tår, mysig fika och Melina.

När jag gick utanför dörren i morse sken skolen, snön gnistrade och det var tillochmed fråga om jag skulle ta halsduk eller inte. Solbrillorna åkte på och tunna ankel boots placerades på fötterna. Men väl inne i Malmö frös jag häcken av mig och solen gick i moln så fort vi kom in. Så typiskt!

Jag mötte upp med världens underbaraste Melina, vi fyndade kläder på Weekday, snackade, skrattade och fikade med fantastisk Vitchokladlatte på Waynes. Sedan skulle vi hitta en fin bro i slottsparken till mitt fotoprojekt. och OJOJOJ vad kallt det var! Min tår tappade känseln efter bara tio minuter. Tillslut hittade vi dock en bro utan is under och fotot blev taget!


Världens sötaste Melina


Godaste Vitchokladlatten som finns. Och scones med phialdelphia.

Lycka.

Nu finns en helt Underbar Acne kreation i min garderob!
Hur den ser ut? Ja det får ni se på Studenten!

Gnistrande snö och ny vårhatt.




Otroligt underbart.

Vänta tills jag flyttar till USA, det är sol varje dag och jag får med mig en underbart bra kamera. Då skulle allt vara perfekt om Philip följde med, vi startade en blogg och klädde oss som detta underbara paret varje dag! Blir helt pirrig, vill ha vår och sol nu!









Det är sån lockande mystik.




Universal Love.

Det snöar ute och denna underbara Duo spelas på repet. Universal Love



Kan man få en trevligare söndag?.

Att få sova ut när man verkligen behöver det är helt underbart! Vaknade inte förrän halv tolv och låg kvar och mös med Älsklingen i en timme. Sedan blev det frukost, dusch och ta på sig för att sedan köra in till Philips syster Stin. Hon har precis fått en ny lägenhet som är hur mysig som helst! Vi köpte med oss Semlor och Stin bjöd på gott bröd med ost och vindruvor. Fikan var riktigt trevlig, alltid lika roligt att träffa henne, hon är verkligen en underbar personlighet!

Väl hemma blev det middag och film med mamma. En mammadotterkväll som mamma kallar det! Mina tre bästa vänner kom på besök vid nio och vi spenerade kvällen i mitt kök med kaffe och skvaller. Antingen ses vi på Sofias glolv, i Fannys soffgrupp, i Lottas stuga eller i mitt kök. Det är liksom där det händer med oss fyra.

En riktig Kanon Helg!



The fantastic four.

Alla Hjärtans Dag.

Oh! Denna underbara dag! Först jobbade jag med de tre Underbara, jag hade med mig alla hjärtans dag choklad och Annie kom med hjärtformade kärleksmums som hon bakat. Lovely! Vi delade ut röda skedar hela dagen och spred kärlek till alla kunder, finns det något mer fantastiskt än att sprida leenden och göra folk glada? Jag tror inte det!

Min Älskling kom och hämtade mig vid halv sju och bjöd ut mig på Italiensk restaurang i Malmö. Maten smakade fantastiskt och kvällen var riktigt trevlig! Jag gav Philip ett armband som representerar oss och även hjärtformade muffinsar. Sedan blev det film, Seven Pounds, och mys hela kvällen!



Spagetti, underbara tjejer och svartrockare.

Fredagskvällen hemma hos Fanny var hur trevlig som helst! Hon hade bjudigt hem ungefär 10 personer på middag och det bjöds på Spagetti med köttfärssås och fetaost sallad. Humöret var på topp och det skrattades under hela middagen! Jag älskar middagar med vänner, när jag flyttar hemmifårn och skaffar egen lägenhet kommer dörren alltid vara öppen och mina vänner ska få komma och gå precis som dom vill och köket ska alltid vara fullt med människor. Precis som jag gillar det!

Det bar sedan av till Malmö för min del för att se Monroe Lips spela på Club Lunatic. Kände mig lite ensam tills underbara Charlie kom och vi spenderade kvällen tillsammans. Först ute på klubben sen nattmat på Burger King. Tack Charlie!



Mysig middag hemma hos Fanny


Söta Fanny

Utekväll.

Nu sitter jag hemma hos Fanny och har precis smällt i min en riktigt god middag! Spagetti med köttfärsås och god sallad med fetaost! Mums! Snart blir det utgång med tjejerna och Martin för att se Monroe Lips spela på en nattklubb i Malmö! Bli en blogg paus i helgen men på söndag kvälle eller måndag kommer inlägg om helgen och om allt underbart jag köpt idag!

Ha en Trevlig Helg!

Studentkläningar.

Oh. Underbara klänningar från acne. I would die for these ones. Bli min studentklänning. Snälla?





Kameran borta och fortfarande snö.

Idag fick jag sovmorgon! Helt underbart och Oj vad det behövdes. Nu är jag i toppform och efter att ha varit och föreläst hela dagen på tångvalla skolan är jag helt redo för ett långt träningspass med Johanna! Först Bodyjam och sedan core. Lovely!  

Min pappa flög i förrgår till Thailand, han ska resa runt i Vietnam och Kambodja i två månader och snacka om att jag är avundsjuk!? Han har dessutom snott med sig kameran så tills jag får igång min gamla tjockiskamera så blir det lite bildtorka på bloggen.. Sorry folks!


Födelsedagsmiddag.

Nu bär det av till Malmö i snövädret för att äta middag på Carib Creol. Philips pappa fyller år och hela hans familj och lilla jag ska ut och äta. Mysigt!

Nej nu får jag springa till bussen! Ha en trevlig kväll!

Hej mitt vinterland.






I told you I'm crazy.

So, I'm stuck again.! Jag kan bara inte få nog av olika serier att följa! Den nyaste på listan är "The Rachel Zoe Project". Hon är stylist till alla stora kändisar och man får följa hennes liv på allt från helt fantastiska event, till modevisningar men även hennes vardag. I Die!

Följ den du med, se den här!



Forever 21.

Forever 21 kommer till Sverige! Helt Underbart! Nu hoppas man bara att affären öppnar i närheten, jag röstar på Malmö och håller tummarna att priserna är lika låga som i USA.


Arkitektur.

Nu drar jag iväg till skolan för att göra ett muntigt förhör i "Stadens framväxt". Inte super kul men ska bara vara i skolan en halvtimme sen hem och sova igen! Och Det tackar jag gärna inte Nej till. Är riktigt trött om dagarna nu för tiden, får aldrig riktigt sova ut. Lov om några dagar och OJ vad det behövs!

Ett sjaskigt hak i chinatown.


Februarilovet för snart ett år sedan. Jag och Pappa, en färggrann sjal och anka.

Simba = Nasse.

Min katt Simba har nu bytt namn till Nasse, då han inte är en katt utan en förklädd Gris!



Heja Jessica Szohr.


Promenad.






Dramadramadrama.

Jag är äldst på mitt jobb och igår var det då jag som skulle ha ansvaret, jag som skulle fixa allt som gick fel. Men inte kan man väl förbereda sig på att fem poliser störtar in på ens jobb, två polisbilar (varav en pickup) står parkerade med blåljusen på, precis utanför jobbet, mitt på gågatan.!

En uteliggare, som tidigare varit hotfull mot mig och snott saker från mitt jobb, hade låst in sig på vår kundtoalett. Han var där inne i ca en halvtimme och efter ett tag försökte jag få ut honom med hårda knackningar och en ganska vänlig ton mot toatelldörren. Det visade sig att en av våra kunder arbetade som väktare och han sa åt mig att sluta knacka då han kunde bli hotfull och farlig om han fick en snetändning där inne. Polisen tillkallades och två poliser kom till oss direkt, de fick dock inte upp dörren och fick inte kontakt med uteliggaren där inne. Ytterliggare förstärkning påkallades och FEM poliser bröt sig sedan in på toan och tre av dom fick sedan släpa ut en borttandes uteliggare genom hela restaurangen. RIKTIGT LÄSKIGT. Dramadramadrama.  


Älskade du.

Hej Älskade Väska. Bli Min?



Ottilia är nu också med i klubben.

Igår var det 18 års fest hos Ottilia, no longer falskleg för hennes del!

Tjejmiddag med blandade umgängen, fina paljettkoftor, snygga pannband, skratt, gamla minnen och en mycket trevlig kväll! Det bjöds på underbart bål med jordgubbar som smakade somrigt, hemmagjord kinabox och kladdkaka med glass. Mycket mumsigt! Snodde med mig två kycklingspett på cykelturen till Sheake!  

Vid halv elva avslutades tjejmiddagen och folk drog ut på olika håll. Själv tog jag mig ner till Sheakespeare tillsammans med bla.a Katinka, Lotta och Julia för att Festa bort natten med Näsetbratz. Väldigt roligt! Skulle dock upp och jobba 07.30, inte lika roligt...


Födelsedagsgrisen


De två söta, Matilda och Ebba


Mia and, would you know it.? Mia!

Fartfylld dag och en nybliven 18 åring.

Sorry för dålig uppdatering, men har hunnit vara hemma sammanlagt 2 timmar de senaste två dygnen, förutom när jag varit hemma för att sova såklart! Under hela fredagen var jag och min projektgrupp och föreläste om "U-länder i allmänhet och Bangladesh i synnerhet" för årskurs nioeleverna på min gamla skola! Det gick riktigt bra och Oj så kul det var! Sitta i sin gamla matsal, prata med någon gamal lärare och hålla en workshop för niondeklassare, super skoj!

Det bar sedan av till stan för att inhandla Ottilias present och hitta något att ha på sig på hennes 18 års fest samma kväll. Och Om jag shoppade!? Fyndade riktigt underbara kläder! På Weekday hittade jag en översnygg design jacka för 1200 kronor, men efter att jag provat den ser jag att ALLA jackor kostar 100 kr! 100kr!? Så där tjänade jag 1100 kronor, YES! Jag tog sedan vägen om Gina och vet ni vad jag hittade undangömt i ett hörn där? Jo, Ett par ljusa stentvättade jeans, exakt sådana som jag letet efter! Ett par kvar, precis min storlek och OJDÅ, bara 299 kr. Taget! Helt underbart. Köpte även en kandig tröja på weekday, jepp, jag är också fast i det randiga. Tack Katinka.



Stentvättade jeans, Gina Tricot 299kr.


Randig tröja, Weekday 250kr.

Lovely.


some spare time.

Idag var första dagen på länge som jag inte behövde sätta mig och plugga det första jag gjorde när jag kom hem. Idag skulle två stora inlämningar vara inne och ett prov skrivas. Känns riktigt skönt att det är över nu! Nu har jag bara två stora inlämningar och ett muntligt prov kvar, Usch, låter jobbig bara att skriva det.

Så nu fick jag gjort en kopp te och såg nyaste avsnittet av Gossip girl, lovely. Man blir helt galen av allt skvaller i den serien men oj så underbart, och i detta avsnittet började en riktigt spännande historia ta form!

Ikväll blir det plugg, träning och sen kommer Philip förbi en stund också, längtar!



Garderoben tar emot med öppna dörrar.

Det här underbara skorna hade gärna fått hoppa in i min garderob. Ja Tack!


Störtlopp, varmchoklad och after ski.

Idag bar det av till treornas traditionella skiddag på Vallåsen.! Riktigt roligt, alla var jätte laddade och redo för en rolig dag! Min bästa vän Lotta hade aldrig åkt skidor tidigare, så idag lekte jag skidlärarinna, till och med min outfit blev perfekt, röd jacka och blåa byxor precis som de riktigt skidlärarna! Vi började i barnbacken och tog oss så smått upp till de lite (med betoning på lite) större backarna. Hon var riktigt duktig och efter bara ett litet tag klarade hon att åka i ett ganska högt tempo!

Vi kalasade på lussebullar och varm choklad, åkte slalom mellan isfläckar och tog oss igenom snöoväder samtidigt som Lotta lyckades åka störtlopp nedför en lite svårare backe. 
Det blev en riktigt lång dag, alla somnade på bussen hem, men när vi väl närmade oss Vellinge började musiken spelas och lamporna i bussen tändes. Nu skulle det bli after ski

Sheakespeare hade öppet och alla treor strömmade in för att dricka öl eller cider och bara snacka och ha kul! Festen fortsätter till ett i natt men tyvärr hade jag läxor upp över öronen, suck. Så en tidig kväll för mig, hann dock dela ut tre gratispizzor som jag flörtade till mig på pizzerian som nattamat till alla festande innan jag traskade hem med min egen Quattropizza.    


Jag i backen


Jag fångade en bild på Lotta när hon vurpade in i ett trä. (Hon försökte bormsa)


Sen blev det After Ski.

It's all coming back to me.

Var och besökte min gamla skola idag. Jag åker förbi den varje dag med bussen hem men jag har inte satt min fot där på mer än två år! Och OJ vilka nostalgi känslor jag fick när jag traskade runt i mina gamla korridorer, gick in i mitt gamla café och knackade försiktigt på lärarrumsdörren. Jag kände mig jättevuxen och allt kändes verkligen jätte smått, trots att jag växt högst tre centimeter sedan jag gick ut därifrån.

Vilka år jag hade där, så roligt vi hade, klass 9A. Skolans bästa klass. Niornas kabaré, strandbaden festerna, hänget i biblioteket, den påhittade romansen mellan träslöjdsläraren och bibliotikaren, den knasiga bildlärarinnan och alla oräkneliga timmar i cafét. 10 helt underbara år och tusentals minnen! Ljungenskolan och dess väggar andas många barns minnen och där tillbringade jag hela min barndom, från fem år till 15!

"Inte springa bara gå, akta alla som är små, hålla skolan snygg och fin. Visa upp en vänlig min."


TjejTräff innan strandbaden, 2004

Emergenza.

Här kommer bilderna jag lovade! Vissat har Katinka lyckats ta coola bilder på bandet? Monroe Lips









Stencool mamma.

Jessica Alba är utan tvekan den coolaste mamman som finns! Kolla bara in denna stilen, to die for!


Spotify.

Nu har även jag Spotify. Tack Älskling, Jag är Lycklig.


Jag tror jag dör.

Vad är det med lärare när ett lov närmar sig? Får dom eld i röven och upptäcker att dom inte gjort något vettigt de senaste veckorna, märker dom att kursen börjar gå mot sitt slut och dom har inget att grunda betygen på? Vad det än är så får man alltid så sjukt mycket att göra innan ett lov. Och detta februarilov är inget undantag, denna gången kör dom på rejält! Stora arbeten, inlämningar, muntliga förhör och skriftliga prov! Kan någon rädda mig?

Så ikväll blir det plugg på hög nivå som gäller. Skriva klart mitt kulturarbete och börja på min fotoanalys och sen ska jag även hinna med att dansa! Wish me luck.



Heja Carin Wester.


Beroendeframkallande.

En ny favoritblogg har lagts till i listan. Fashiontoast. Riktigt cool stil, underbara bilder och en cool blogg.
Och hennes tröja idag, I'm in love.





Antons 20 års fest.

Med en nudelsoppa i min hand och en cocacola green tea bredvid mig sitter jag och tittar på gårdagens bilder och skrattar lite för mig själv. Ganska mycket roliga bilder blev det och visst var det en riktigt trevlig kväll. Jag och Fanny gjorde oss fina i hennes pappas lägenhet i Mamö, sedan bar det av till Louise för tjejförfest och sedan vidare till Anton som fyllde 20 år! En lång men rolig kväll var det verkligen.

Underbara tjejförfester med skvaller,skratt, vin och diskussioner, finns det något bättre? Umgicks med mina fina bästa vänner hela kvällen men det blev även lite allsång med gitarren, serious talk och kramar!
Tack för en trevlig kväll!



Fanny och Louise


Söta Fanny


Jag och Lotta


Gitarren togs fram och det blev allsång