Lovely.



I want this dress. Men såklart är den slut i min storlek och 3 storlekar över. Suck.

Brownies.

Jag bakar 80 st brownies nu. Kan inte snacka, Hörs!

Det är mycket nu.



Ojojoj. Det är mycket nu. Trots att allt skolarbete är färdigt är det fortfarande Studentbalen som ska planeras! Fotograf ska informeras, bordsplacering struktureras, namnlappar skrivas, priser köpas, bildspel komponeras och blommor inhandlas. Och då har jag in ens nämnt vad som ska göras PÅ Strandbaden idag, dagen för Balen. But, I love it! Så ikväll: BAL!

Party.



Är hemma i 20 minuter för att precis hinna duscha av mig och byta kläder sen är det iväg igen. Denna partylåt strömmar ur mina högtalare och jag älskar livet. Inga läxor, inga måsten! Ska över till Carro, köpa med oss BK och sitta och göra upp bordsplaceringen inför Balen på lördag OCH skriva ALLA bordsplaceringskorten för hand. Ajaj.. Efter det blir det lite mysfest i Lottas stuga! Får se om jag hinner blogga ikväll, don't wait up.

Sistasistasista.

Jag skickade precis in mitt sista arbete på hela min gymnasietid. I die. Förstår ni känslan!? Tror inte riktigt det, Wow.

Ge mig de skorna.


Mamma who bore me.



Här är öppningsnumret av Spring Awakening. Dock inte den Svenska. Oh, låten är verkligen superbra och den har spelats på repet hela eftermiddagen. Musikalnörd, javisst!

Crips och vattenkrig.



Riktiga gangstas var vi idag, jag och Erica.! Crips vs Blood och det är utklädningsvecka i skolan. Det årliga vattenkriget mot tvåor och ettor sattes igång och lärarana är bitska. De springer ifatt oss, tar våra vattenpistoler och rivs. Sista skoldagen igår och nu är det en uppsats som ska skrivas och sen är det hopp och lek!

Härlig dag.



Igår var en jätte härlig men stressig dag. Får typ hundra samtal och sms per dag med folk som vill köpa biljetter till vår studentfest. Men jag får skylla mig själv som är inblandad i allt! Tog en snabb shoppingrunda och åt sedan god middag hos Philip! Mötte upp Katinka vid halv sju får att gå och se Spring Awakening på Stadsteatern. Super bra musikal, stark men fin med underbara sångröster! Lägger in ett klipp sedan.

Stylista.



Gratulerar mig själv och mitt hårda arbete med en kopp kaffe och ett avsnitt av mitt nya beroende, Stylisa.

Jag ser ett slut på det.

Pluggpluggpluggplugg.! Det är allt jag sysselsatt mig med de senaste veckorna! Men nu Äntligen ser jag ett slut på det. I morgon är det inlämning, redovisning och muntligt prov och det är jag förberedd för och klar med. På fredag är det en bok som ska vara utläst och recension på det och det är klart. Bara filosofin kvar då! Mindfuck

En kärlekshistoria.



Så fint. Filmen verkar underbar. Måste se den när jag får en ledig stund.

Monki.



Riktigt snygga Boyfriendjeans från Monki.

Solen tittar fram.

Filmen igår var verkligen super bra! Spännande genom hela och man slängdes direkt in i handlingen! Se Den! Idag var det återigen en flummig skoldag som man egentligen inte behövt gå på. I morgon blir väl vår sista riktiga skoldag kan jag tänka mig, ganska sjukt faktiskt. 10 Dagar till Studenten!

Änglar och Demoner.



I'm off. Ikväll blir det Bio med familjen! 

Hell Yeah.


Filippa

Festligheter.




I fredags var det festligehet hos Erica och kul var det! Erica är fin och hennes hus en dröm! Som present fick hon en kundvagn av mig och Katinka och jag hoppas på kundvagnsrace snart!? Det var mycket folk, dans, musik, snack, skratt och sjuka miner på Maria som nu min kamera är fylld av. Läggs upp på begäran!  

Robinson och choklad.



Lördagskvällen spenderades uppe hus Fru Husberg. Det blev Robinson, film och mys. Vi drack jordgubbs bubbel och åt choklad och jag skrek till Tvn. Jag har gått från att Heja på Billing, till SnyggErik och nu till Anna och Jarmo. Eller Anna har jag iförsig hejat på hela tiden. Hon är så stark som stått ut med Träsket så länge och är hon inte dessutom yngst i tävlingen? Riktigt starkt iaf, hon förtjänar en vinst!

Trötta fötter.

En dag fylld med jobb och konstigt väder. Men kul hade vi på jobbet och jag har ätit världens godaste mortotskaka! Snart blir det Robinson hos Fru Husberg, uppdaterar om festen igår inom kort. HEJA SNYGGERIK!

Beatles.



Ni har alla sett videon, helt sjuk. Denna: sjukare! Klippet är funnet av Katinka Roos, och jag ger henne all cred.

Fest.


Bild: Katinka Roos

Förfesten är hos mig och hela rummet fylls av mig, Katinka, kläder, jordgubbsbubbel och musik. Vi slåss om spotify då vi har helt olika musiksamk, men det hör till. Trevlig fredag!


Skoja med mig.

I die. Det blixtrar åskar och regnar som om himlen öppnat sig. Har aldrig sett såhär mycket regn, vill inte ge mig ut!

Elle.





Hittade modereportaget från Elle som jag jagat nu ett bra tag! Helt underbart! Dock är inte den bästa bilden med här, ska gå på jakt efter en när jag hinner!

Fredag och Ledig.


William Eggleston

Ännu en dag som ska pluggas bort. Dock bjuder kvällen på festligheter hos Erica och det ser jag fram emot! Ingen sol idag inte, bara blåst och kyla och jag är fast vid datorn. Hoppas ni får en roligare dag!

Dsquared2.


Knight cat.




My dream room. Yes.

Varmt.

Är det inte helt underbart när skolarbetet kan bestå av att ligga på en vindstilla balkong i bikini och läsa en fängslande bok? I'm in paradise.

Ledig.

I morgon är jag ledig och därför ska inte kvällen spenderas hemma i soffan inte. Nu tar jag min pappas cykel och ger mig ut i vårkvällen. Trampar iväg till Stefan bärandes choklad och ikväll vankas filmkväll!


Permanent.



Lockarna btw.

Stripes.


look of today.

Cykelbyxan.



Har börjat gilla cykelbyxan mer och mer, I must say. Kanske till och med ska införsakka mig ett par snart? Dessa är i alla fall mitt lilla tips från H&M, hittade dem i Berlin så de är nog

Sommar.

Är det äntligen sommar!? Invigde kjol med bara ben idag och jag frös inte det minsta! Sommarkänslor på hög nivå det. Mobilen går i ett och 2 veckor kvar till studenten. That's whats going on!

Äntligen.



Min nyinköpta kärlek från Din Sko. Svarta nitsandaler men en liten klack, och billiga var dom! Poäng till mig!

Say What.



Såhär ser det ut på mitt golv just nu. Alla mina tygskor i en enda hög på golvet (har så sjukt många, vilket är ganska märkligt eftersom jag inte använder så mycket tygskor sorligt nog). Mamma ville tydligen att jag skulle rensa bland dem. Men vem hinner det när så mycket annat också ska göras? Nejnej, så kommer det få se ut ett tag till.

By the way.

Btw, det blev ett Yes till permanenten och nu är har jag fina sommarlockar!

En sommardröm.



Ett riktigt fynd, H&M 398 kr. Jag är redan kär och känner att denna klänning kommer bli sommarens skapelse!

And I like It.



Såg min fina vän Julia med det svarta linnet och jag blev förälskad direkt. Got to have! Men vitt eller svart, det är frågan? Nej nu ropar historian igen, suck..

En upptagen kvinna.

Nu är det  bara 2 ½ vecka kvar till studenten! Det är helt sjukt, och jag har även helt sjukt mycket att göra! Slutarbeten och prov i samtliga ämnen, arbete i både bal- och student kommittén, jobb, körkortsträning och studentfest fixande hemma. Oj! Sen är det ju jag som är inblandad i en sån massa saker också. Men det är bara att bita ihop, Detta klarar jag! Dock blir bloggen lite lidande, sorry.   


Natt.


Haft en riktigt trevlig lördagskväll idag! Hos Tintin bjöds det på kanonbra musik, tårta, snittar, chips, härliga människor och mycket dans. Blev dock en tidigkväll då fötterna värkte efter en lång dags jobb och min historieuppgift ska skrivas färdig i morgon. Älsklingen är nu påväg hit, det blir Robinson på Webbtv. Man får inte missa ett avsnitt!

Regnet öser ner.



Teatern igår var superbra! Den var dock väldigt djup och teateroerfaren som Philip är visste jag inte alls vad han skulle tycka. Lyckligt vis gick den hem och vi var två kulturnissar en fredagskväll i solskenet. Sedan blev det morötter och dippa framför den fantastiska filmen Slumdog millionaire. Se den! Ikväll är det 19 års fest! Tintin ska firas och alla ska dit. Oj! Nu måste jag ta på mig, ha en trevlig lördagskväll!

Marilyn Passionen.

Efter en lång och hektiskt dag ska jag nu ta bussen in till Malmö. Philip väntar och ikväll blir det teater, kutlurnörd som jag är. Ska börja dra med pojkvännen mer på sådant trevligt så han får lära sig lite om världen! Skämt åsido, ser väldigt mycket fram emot en trevlig kväll mina två största passioner, min pojkvän och teater!  


Fredag.


Dagens inspiration.

Idag blir det en stressig Fredag. Först skola sedan blir det antagligen möte nere i Falsterbo och efter det middag och sedan iväg till Malmö för att se teatern Marilyn Passionen med Älsklingen. Hur ser er fredag ut?

H&M i höst.



Bilder: Linn, pause.se

Bloggade tidigare om alla härligheter som skulle komma in på H&M i höst och efter att sett flev och bättre bilder på kollektionen är jag helt In love. Nitar, skinn, fuskpälsar och svart. Ah. Galet underbart.

Oväntat.


Lockigt?

Rakt?

Ingen Preimär idag inte. Föreställningen Spring Awakening ställdes in på grund av sjukdom. Jag och Katinka dog lite inombords. Fick dock ett annat kul erbjudande. Ska få permanenta håret gratis på söndag. Ska jag göra det?  

Nelly.se.


Matchas: Mörka tajta jeans, pojkväns skjorta, massa armband och ringar!

Dagens I-lands problem.

Jag hatar strumpbyxor. De glider hela tiden ner och sedan får man spendera halva dagen med att dra upp dem igen.

Matthew Williamson del 2.



Läckert? Yes. Sticka dit om en halvtimme och se om någon godbit finns kvar? Yes.

Snuva och för kalla kläder.

Varför är det alltid ett väder på morgonen och mitt på dagen växlar det helt om och blir det motsatta? Jag blir Galen! Antingen klär man sig för varmt på morgon och sedan får gå och svettas en hel dag, eller så tar man alldeles för tunna kläder vilket sedan resulterar i att man skakar tänder hela eftermiddagen. Idag var en sådan dag då solen sken och jag nästan funderade på om jag skulle ta shorts. Men kort kjol med tunna strumpbyxor blev det och när jag nu blickar ut genom fönstret är det dimma, moln och blåst. Typiskt!  


Matthew Williamson.



Jag Älskar reklamen för Matthew Williamsons kollektion för H&M, kan se dem om och om igen!

Berlin Svart/Vitt.





Förändring.

Nytt utseende. Ja eller nej?

Försöka duger.

Åh, varför ska det vara så svårt att plugga? Kan inte koncentrera mig alls och gör hela tiden andra saker än att skriva på mitt Historiearbete. Jaja. Och så har jag fått en satas förkylning också! Inte kul alls. Men snart blir det hamburgare framför det nya avsnittet av The Hills! Det gillar vi.


Oh yeah.

Photobucket
Knight cat

Today.


Skjora: Pappas gamla
Jeans: Uppsydda i Thailand
Skor: Ellos
Smycken: Mamma gamla/H&M


Snuva och växlande väder.


Ge mig paljettvästen och byxorna nu tack.
Bikbok

En snabbis i skolan och jag är hemma igen. Musikalen igår var jätte rolig och mina vänner var super duktiga! Jag klarar inte av att gå på teatrar eller musikaler, får bara sådan längtan att vara med. Det är det jag vill göra med mitt liv. I morgon ska jag på Premiären av Spring Awakening, recensera för Malmotajm.se! Ska bli jätte kul att se den då den har blivit hyllad i hela Världen. Nu blir det nudelsoppa och plugg.

Kulturtjej som jag är.



Min lunch idag. Det som jag fick ner, Men Oj så gott när man är hungrig! Nu mår jag lite bättre och ska snart ta bussen in till stan. Möta upp Bästa Katinka för att sedan gå på Provicitas musikal, Greace! Ska bli super kul.! Hela denna vecka är full med kultur för min del, musikaler och teaterar. Can't wait.

Sol och rosa naglar.



Solen sken in genom mitt sovrumsfönster och jag insåg att jag inte kunde ligga kvar i sängen längre. Jag tog mitt pick och pack och flyttade ut till solen. Härligt men litelite blåsigt. Veckorevyn lästes ut och jag försökte äta en banan. Magen låter läskigt.

William Rast.




I die.

Magen gör uppror.

En supergod kycklingsallad kan få förödande konsekvenser. Dagen spenderas i sängen med endast flytande föda. Mår jätte illa och jag får inte ner något. Ät aldrig dålig kyckling, och JA det är en varningssignal när katten inte vill smaka på din kycklingbit. Ta det på allvar, glufsa inte i dig resten.. suck. 

Tråkig tjej.


En av favoritbilderna från Berlin.

Oj så tråkig jag är! Ikväll är den 25dagar till studenten och festen är på Sheakespeare, men jag ska stanna hemma. Snuvar och är trött så ikväll blir det en kopp te och nya nummret av veckorevyn som damp ner i brevlådan tidigare idag.

SP3C.

25 dagar till studenten och det börjar dra ihop sig. I die! Läs detta och njut mina kära klasskamrater.!


Bura in dina fötter.



Fängslande och helt underbara.

I go crazy.

Jag vet snart inte vart jag ska ta vägen. Jag såg världens läckraste modereportage i Elle nr 4 i år. Och nu vill jag självklartt ha tag på det, se det igen. Men icke, då är tidningen Borta! Stulen, tagen, picklad, SNODD. Jag blir galen. Någon som vet vart jag hittar det?

Min nya magtröja invigdes.


En hel skolvecka väntar.


Min Älskling och jag har idag varit tillsammans i 2 år och 5 månader.

Underbart solig söndag, shortsen invigdes och första frukosten i solen åts! I morgon väntar första Hela skolveckan på länge men den börjar bra. 25 dagars fest med maskeradtema! I can't wait! Tre andra spännande saker händer också i veckan, berättar i dagarna! Sov gott mina fina vänner.

Desert Fox.




Le fashion

Jag som skulle plugga.


Today's look.

Jag fick pluggat min filosofi, det fick jag faktiskt. Sen tog det stopp. Har istället övningskört med mamma hela dagen. Fyra timmars körning, till Malmö och tillbaka och hälsat på fina människor på vägen, en kaffe på ett stopp, en glass på ett annat. Underbar dag. Nu blir det middag och sedan Måste jag faktiskt plugga lite.

Solsken och sommarvärme.

Varför är det alltid så svårt att ta det där första steget till att plugga när man har supermycket framför sig? Särskilt när solen skiner och det är varmt som en het sommardag? Vågar inte ens tänka på alla läxor jag har framför mig, pust! Men just för stunden kan jag ta ut min filosofiläxa till solstolen och ligga och lapa sol OCH plugga. Bäst 

Chicy.se



Urläckra skor från Chicy.se! Balmain kopierna till vänster är nästan så jag svimmar. 850 kr och dom blir dina. Ett riktigt kap!

Emegrenza final.




FInalen är avgjord och Monroe Lips kom bland de sju bästa, sångaren i bandet Karl vann pris för bästa sång Skåne 2009! Om jag blev stolt!? Vann gjorde dock OldSchool. Ett punkrockband som går sista året på Heleneholm, och visst, Dom var fatiskt duktiga! En helkväll på KB blev det iaf, kycklingkebab till middag, trevliga människor och en hel del bra musik! 

Hard work.



Väskan är packad och bussen går snart. Först blir det jobb och sedan Emmergenzafinal på KB. Monroe Lips är först ut, sedan fortsätter kvällen med middag i en park och efter det dansar vi bort Malmönatten.

Rosa nagellack och inbakad fläta.

Det blev en hemma kväll tillslut. Jag klippte ut sånghäften till studenten och myste med mamma. Riktigt lugnt och bra fredagskväll efter fyra dagars vildhet i Berlin. Precis vad jag behövde! Naglarna är målade somrigt rosa och håret nytvättat och uppsatt i en inbakad fläta. Håret ska vara lockigt i morgon och en vit lång skjortklänning ska på. Hoppas på solsken och kommer ha en supertrevlig kväll, med musiktavläing, vänner och dans i morgon!

Final.



I morgon är det dags för Final! Monroe Lips är först ut och kommer utan tvekan rocka hela KB. Kom dit klockan 18.00 och rösta på bandet för att skicka dem vidare till Stockholm.

H&M Divided exlusive.



En riktigt exlusiv kollektion från Devided kommer ut i September (enligt rykten iaf). And I must say, I'm in love. Jag menar, vem blir inte det av dessa otroligt snygga och rockiga kläder? Hörde dock att den skulle bli ganska dyr, men armbandet ska jag definitivt lägga beslag på!

En lugn Fredag.

Efter en filosofilektion som var så spänd att jag nästan skrattade, (Min klass kan hamna i riktigt hetsiga diskussioner vilket kan leda till att det sedan blir en konstigt stämmning i hela rummet) var det jag och Carro som satt och tog emot inbetalning till Balen. Bara tre veckor kvar nu! Jag hade körlektion och körde faktiskt vädligt bra, enligt mig själv iaf! Sedan har det blivit kaffe och telefonprat hela eftermiddagen. I kväll blir det kanske lite mys hos Katinka, annars en lugn kväll hemma, bestämmer mig sen, låter framtida Gry ta det beslutet.

Lite Berlin Outfits.






Jag bjuder på några av mina outfits från resan. På dagarna blev de varma kläder med mössa i den regniga staden och på kvällarna Partyoutfits som passade för sena kvällar och goda drinkar.

Efter en lång bussresa så är man hemma igen.





Fyra otroligt roliga dagar i Berlin. Jag/Vi har hunnit med att:
[X] Bli grundlurade av Charlie och Tove om att vi fått fel hotellrum
[X] Få gratis shots som brann
[X] Hamna i ett Gaydistrikt utan att riktigt veta hur vi kom dit
[X] Bli livrädda för en hotfull alkis som sedan fick bli bortförd av resaurangpersonal
[X] Lurat Italienare att Charlie var en känd sångare från Sverige (Även senare en Pimp) 
[X] Gå på ändlösa studiebesök
[X] Vara på hemliga polisens högkvarter
[X] Äga dansgolvet en hel kväll och fått de anda att endast stå och titta på oss
[X] Bli en hatt rikare
[X] Vara på världens finaste "nattmats ställe"
[X] Bli av med Ebba på tunnelbanan
[X] Dansa som galningar och haft dancebattles
[X] Shoppa fina ringar
[X] Dricka drinkar
[X] Skratta
[X] Gå på en av Berlins största Second hand, där man betala kläderna per kilo
[X] Äta suschi och druckit rosé med Katinka och Erica på hotellrums sängen
[X] Dansa i en bur över dansgolvet
[X] Träffa andra Svenska studenter
[X] Haft Mamma Mia allsång i bussen på väg hem

Om nio timmar går bussen.



I morgon bitti tidigttidigt bär det av till Berlin! En lång bussresa och sedan är vi där. Berlin, here comes SP3C. Då ses vi igen på torsdag alla fina vänner.! Och tills dess får ni ha det Super!

Regn.

Nu regnar det, för första gången på jag vet inte när.! Väskan är packad och så även bussväskan, full med dvdfilmer, tidningar, böcker och musik. Nu ska jag fila och måla naglarna och lägga mig i ett bad för att bara Njuta!

Ringar.



Jag är på jakt efter Stora ringar att pryda mina fingrar med till sommaren. Dessa två härligheter ska bli mina, båda två superbilliga från H&M. Kan man tänka sig?

Söndag klockan tre.

Min packning avstannade. Istället provar jag igenom hela min sommargarderob med denna låt på högsta volym! Oj vilka gömda skatter man glömmer på ett år, alltså Det är helt sjukt. Ett Par riktigt snygga slitna jeansshorts som jag trodde var för små, stylade av bäsa vännen Fanny, en underbar ljusblå sommarkjol och ett par nygammla gladiatorsandaler har jag fyndat i min egna garderob so far.


Never ever wrong.


vanillascented.com

Ja, den här Bruttan. Hon har minsann aldrig fel hon.

BERLIN.



Nu packas väskan och i morgon bär det av till Berlin! Det ska bli så Galet roligt, jag kan knappt vänta. Klassresa med SP3C en månad innan studenten. Världens bästa klass och en fanastisk stad. Kan det blir bättre!? Nej nu får jag ta och hitta mitt pass!

Grillning.



Efter en lång dag på jobbet med super mycket folk bär det nu av till grillfest med Philips familj. Super Mysigt!

Om jag fick välja.


Varma potatisar.

Nu bär det av till jobbet. Ingen dag i solen idag för min del, tyvärr. Men jobbar med trevliga arbetskamrater så min dag blir nog hur bra som helst ändå! Ikväll är det grillfest i vårkvällen. Det ser jag fram emot!

En glassring kanske.



Påminner igen om den finfina rabatten jag ger alla mina läsare. 15% på smycken från Cocoo.se om ni anger rabattkoden: bloggspecial. Erbjudandet gäller till den 10 Maj 2009. Klicka hem något riktigt fint nu!

Twister.



Idag har jag haft världens mysigaste dag med min Älskling. Vi sov ut och åt frukost samtidigt som vi slappade framför TVn. Sedan lyste solen in med sådan värme att vi var tvugna att ta oss ur soffan! Vi låg och solade på Balkongen i kanske en timme innan vi duschade och gjorde oss iordning. Det bar sedan ut i solen för att äta årets första isglass och promenera runt i parken. Helt Underbart!  

Eldshow, dans och godishalsband.





Picknick, brännboll och skratt.





Valborg.

En Underbar,Underbar Valborg. Jag brukar mest tycka att den dagen är överskattad och jag tror nog Aldrig jag haft en helt lyckad Valborg. Eller jo, i åttan! Men gårdagen bjöd på helt fantastiskt solsken, vänner och grillning, brännboll, solning, kycklingsallad, en superduper Majbrasa, ännu fler vänner, dans, ett godishalsband, The Ark och cider. Släpper Valborgibilder i nästa inlägg. Håll ut någon Minut!