Sea of shoes.



Oh Yeah, baby. Ge mig hennes skogarderob typ, Nu!

En sommarkväll.

Sallad till middag i en park med solen som skiner i bakrunden. Då fattas bara ett glas vitt vin, men nu är det minsann Sommar!

Jack Siegel.



Idag önskar jag mig bort till ett nöjesfält i solen. Men istället är mina lata dagar historia och jobbet börjar. Simon Norrsveden strömmar ur mina högtalare och jag njuter av sommaren i mina shorts, som jag nu har bosatt mig i.  

Tillbaka i vardagen.

Nu tar jag cykeln till Fanny. Det är 30 grader på vår terass och jag tror jag behåller shortsen på. Så nu drar jag och min herrskjorta på en cykeltur till min bästa vän.

The Last Magazine Spring 09.



Landet där solen alltid lyser.

En vecka i Borlänge. Peace and Love och 35 000 människor. Värme och 30 grader varje dag och en sol som aldrig går ner. Kan det bli annat än perfekt!? Tror inte det. Lars Winnerbäck log och jag smalt, efter 6 år av hans låtar kan man inte annat än skrika av lycka när har står där framför en, tra dagar i rad! Cider, bikini, thaimat, fina vänner, ölpistol, 50-talskvällar, konserter, lycka, Mötley Crue, bad, sol, nya vänner och FESTIVAL!  


En festival, en Galen vecka.






Kickstart My heart.





Ses om en vecka.



Nu väntar tåget och en sex timmar lång resa upp till Dalarna. Veckan ska spenderas i Borlänge på Peace and Love festivalen, And I can't wait! Ska bli riktigtriktigt roligt att få hoppa runt till skön musik, dricka cider i gräset, träffa nya människor och samtidigt jobba för ett bättre klimat! Yes, Nu åker jag.

Christopher Kane.



I die. Give me.

En hög med kläder.



Att packa är aldrig lätt om man heter Gry och Älskar att ha ett stort utbud av kläder att välja mellan på morgonen. Men då allt detta inte får plats i min, trots allt enorma, resväska får jag väl solla bort lite då. Kanske...

Kaos.

Jag tycker ut tackkkort till de som var på min student, slänger allt jag vill ha med mig till Peace and Love på sängen samtidigt som jag också trycker ut spellistan med alla band och kryssar för vilka jag ska se. Kaos? Yes. 


Midsommar.






Jag hade en underbart härlig midsommar! Regnet cirklade runt Antons trädgård men för oss valde solen att lysa fint hela kvällen. Det sjöngs snapsvisor, skålades, lagades mat, hade schalgerallsång och främst Martin roade sig med att skråla till dandsbanslåtar. När solen började gå ner sattes partymusiken på och hopparuntsomgalningar dansen var ett faktum. Gitarren plockads till slut fram och tillsammans sjöng vi bort natten.

I'm Off.



Nu blir det sill, potatis, köttbullar, lax och ägg. Glad Midsommar Lovers! 

Hell on high heels.



Dessa rackare från TopShop hade jag mer än gärna haft till min långa sommarklänning ikväll!

Glad Midsommar.



Regnet smattrar mot rutan. Men jag ska trotsa vädret och ha min härliga sommarklänning på! Dagen firas hos Anton, fint knytkalas ska det bli. Jag och Älsklningen står för äggen, men jag hade tänkt överraska med en romsås till laxen också minsann. Ha en Super trevlig midsommar!

Shoes.



De nyinköpta skorna, som jag redan Älskar. Nitar, svart, öppen tå! Kommer tyvärr inte få tillfälle att använda dom förrän efter festivalen, kan inte direkt knata runt i dessa på ett öppet gräsfält. Nono, gummistövlar är det som gäller!

Something new.

Ser ni min nya blogglook kanske!? YesYes. I Love it.! Tack Maja!

Jack Siegel.



Världen längsta dag. Ärendena i stan tog hela dagen och väl hemma var jag utsvulten! Mamma och jag lagade snabbt en riktigt god sommarmåltid. Varmrökt lax med blomkål och aioli! Nu sitter jag med uppgiften att skriva tackkort till alla som var på min student, evighetsarbete. Köpte förresten nya skor idag, världens läckraste. Visar bild senare.

Jimmy Shoo.



Jimmy Shoo är H&Ms nästa gästdesigner! Isn't it wonderful!? Den 14 november släpps kollektionen som både kommer innehålla damkläder, skor och väskor. Även en mindre herrkollektion kommer lanseras. Ah, I can't wait.  

Rolling Stones.


T-shirt: Carlings Jeans: Gina Tricot Skor: Scorett

Uppe med tuppen i morse för att köra lilla uppkörningen. Måste väl erkänna att det gick sådär, men men, har fortfarande tid att finslipa på min körning. Annars smattrar regnet mot rutan och jag börjar smått hata Svenska somrar. Snart kommer mamma och då bär det av till Malmö för inhandling av gummistölvar!

Festivalklädd.



Klädd för festival!
Linne: Forever 21 Jeans: Weekday Boots: TopShop Solglasögon: Ray Ban

Paljetter.



Efter att jag fikat med fina Erica som ska till USA på söndag (jag är inte alls avundsjuk) så tog vi vägen om Monki. Där köpte jag världens mest underbara paljettjacka, I'm in love! Det behövdes efter dagens dåliga start! Väl hemma blev det gymmet för dansträning och sedan in i en välbehövd dusch. En bra Onsdag helt enkelt.  

Yes.

Nu ska bloggen få ett litet lyft. Vänta och se! Love.

Mörkret faller.

Jag kan säga det nu, klart och tydligt. Jag är mer tränad än Philip! Yes, I'm the best. Pappa grillade världens godaste middag till oss tre ikväll, ja det gjorde han. Nu blir det Star Wars, körsbär och kaffe för hela slanten.  

Solsolsol.



Även denna dag började tidigt. Halkkörning halv nio resulterade i att jag precis somnade i solen på vår balkong. Men Oj så kul det var! Halkade runt, sladdade, snurrade och hade roligt! Men behöver verkligen inte vara nervös alls! Sedna blev det solning och nudelsoppa och nu är min älskling påväg hit. Ikväll har jag änligen fått med honom till mitt gym, Yes!  

Gossip girl.

Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe medans jag ser på ännu ett nytt avsnitt av Gossip Girl. I'v missed it! yesyes.

Hittade modereportaget.








Hittade tillslut mitt Älskade modereportage från Elle nr 4 i år. Detta är Äkta kärlek, och sista bilden, I die.

Peace and love.



En vecka kvar tills jag åker, eller en vecka minus en dag. Tåg upp till Dalarna bokas i morgon och stövlar ska inhandlas på onsdag. Kan inte förstöra fler skor med lera nu! Plus att gummistövlar är Coolt! Dagen har bestått av körlektion, körskoleplugg och jobb. Är detta verkligen sommarlov?

Universal love.



Trodde att jag kunde spatsera runt i endast cykelbyxor men en halvtimme innan vår fika mulnade vädret till och det började blåsa. Så stumpbyxor fick åka på under cykelbyxorna, till det min nya Universal love t-shirt med uppkavlade ärmar och på fötterna mina älskade kilklackar från HM. Armarna och fingrarna pryds av stundetpresenter.

Coolaste mamman.



Hittade denna bloggen, tjejen har grym stil I tell you. Men mamman!? I die.

Lite sommar utanför fönstret.



Idag består dagen av fika och sol med mina tre bästa vänner. Det ska bli helt underbart at få träffas allihopa innan vi åker iväg på lite olika sommarresor! Solen lyser och det ärt supervarmt på vår terass, kan dagen bli bättre? 

Robert Pattinson.




Alla världens tjejer kan inte ha fel. Robert Pattinson ser onekligen bra ut!

Universal Love.


Världens coolaste tjej.
 
Underbar kväll igår. Universal Love var grymma och Stin var snygg och cool som attans på scen. Jag var kvällens fotograf och drack världens största drink. Tog mig hela kvällen att dricka upp, riktigt god var den dock! Dans, sång och med en ny tröja i min ägo Älskade jag kvällen.

Scorett.


Linn

De två överska skorna är äkta kärlek. I die, got to have them!

Soffan, täcke och twilight.


knight cat

Efter en lång dag på jobbet ska jag inte göra något annat än att krypa upp i soffan. Ta täcket om mig och titta på min absoluta favoritfilm sedan i onsdags när jag först såg den, Twilight.

Regn.



Snart springer jag och min Älskling ut i regnet för att ta oss till Bussen. Sedan blir det en helkväll tillsammans på Debaser för att se Universal Love. Ut på nattklubb med sin pojkvän bara vi och festa? Riktigt roligt! Sen blir det upp tidigt och jobba hela lördagen, räknar därför med en död Gry i morgonkväll.

Svensk sommar.


vanillascented

Svenskt sommarväder. Det spöregnar och det är 11 grader vamt ute! Jag vill inte, ge mig värme! Men det blir jobb även idag så egentligen gör det kanske ingenting. Blir även en snabb sväng på stan innan för att kolla in världens läckraste skor som jag såg på Scorett igår. I die.

Var är ni?.



Är på jackt efter dessa undebara nitarmband från Lindex, dock tycks ingen Lindexexpedit känna till dem eller ens veta att dem finns. Damn. Nu blir det nya Veckorevyn och en kopp te. Godkväll!

hard workwork.

Ah, fötterna värker och jag är trött! Jobbat i två dagar nu och utanför bara regnar det. Så egentligen gör det väl inget! Är tråkig ikväll, efter en lång dag på jobbet med supermycket och göra och då jag känner mig lite halvhängig blir det en hemmakväll med brieost och kex! Men i morgon blir det realisefest för Världens bästa Universal Love på Debaser! Ses vi i vimmlet?

Prom Night.





Bilder: Kristin Montagu-Evans

Älsklingen och Jag.



Idag har jag och Philip 2 ½ år. Helt Galet och Helt Underbart. Kvällen ska tillbringas med godmat på Gränden och sedan får vi se vart natten för oss!

Gina Fall 09.



I die.
Kan man annat än Älska Gina Tricots höstkollektion!? Tror inte det! Är kär i västarna och boyfriendsjeansen och de kommer definitivt införskaffas så fort de kommit ut i butik!

Vintage.



Kate Moss släpper en ny parfym. Fruktig och origentalisk doft ska den ha och namnet ska anspela på hennes egen stil. I september ska den visst landa i butik, Måste Lukta!

Lurad.



Tyckte denna bikinin såg urläcker ut på hemsidan. Men så hittar jag den i butik och ack så Besviken jag blev. Hatar när sånt händer.

Många bollar i luften.

Jag är en sådan människa som Inte kan ha Ingenting att göra. Nu är gymnasiet slut och därmed inga läxor, inga direkta måsten och inga prov eller arbeten. Istället håller jag på förfullt med att ta körkort, läsa in körskoleboken, engagera mig i Klimatfrågan och Diakonia och ska även åka på festivalturne med dem till Peace and Love och prata för Miljön. Jag jobbar regelbundet och jag tog precis på mig att planera midsommar. Haha, ja vissa kan visst bara inte ta det lugnt!? 

YES.


The Hills och Brownies.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen, titta på en timmes avsnitt av The Hills och äta Brownies. För det tycker jag att jag förtjänar.

Prom Queen.


Ett Hejdå.

Ebba e fortfarande packad, allt e som det ska!!
Klassen, sp3c, tack vare oss (och facebook) så kommer den här klassen att aldrig sluta existera! tack vare Tor vet vi allt om hästar, tack vare vissa i klassen vet vi att droger ibland kan vara coolt, tack vare anders längd så vet vi hur himmeln ser ut ovanför molnen, tack vare johanna och gry vet vi att matchester e ute och tack vare erik och tim vet vi att det enda man ska frukta i livet är Chupacabra!

vi är fan helt jävla grymma i huvet!
och om nån säger nått annat, ska jag och Maria äta deras mammor!

Citerat Katinka Roos

Är jag vuxen nu?



STUDENT 2009
Jaha, that's that! Har spenderat de senaste veckorna i ett glädjerus, lekt gangster, sprutat vatten, festat, skriksjungit studentsånger, gratulerat andra studenter, badat, tältat, druckit champagne, inte sovit tillräckligt, planerat en bal för 300 pers, varit på bal, planerat en studentfest för 1300 pers, varit på studentfest, ätit god mat och haft SÅ JÄVLA ROLIGT! Obeskrivigt och bloggen har inte riktigt funnits i mina tankar. Flera studentfester återstår, bloggar när jag hinner.

Studenten om 2 dagar.

Sov i att tält i natt, rakt på marken. Klarade bara till fem sen ringde jag mamma så fick hon komma och hämta mig, kände mig som ett barn som inte vågar sova över hos sin kompis. Annars ber jag och ursäkt för mitt ickeexisterande bloggande, men jag bloggar inte just nu, jag tar Studenten!