Nöjesguiden.




Nämen. Titta vad man hittar när man snokar runt på nätet. Två bilder från Minglet på The Luxe taget av nöjesguiden. I guess they liked my ring. (Och nej, ingen böld på min hand inte. Det är min axel.)


Black on black.



En grym stil. Minus byxorna kanske. lite lika dem jag köpte i thailand 2008. För att träna i. Men annars supersnyggt! lager på lagerstilen är en 10a och det svarta med. black on black helt enkelt.


En lugn onsdag.

Vår tv är sönder sedan mer än en månad tillbaka. Allt sker alltså på datorn. Som pappa och jag slåss om. Nu blir det dock middag och sedan en färsk veckorevyn. Ikväll kanske kan hinner haffa datorn för att se den nya tredje säsongen av GossipGirl. man kan ju hoppas. Eller hur?


Crazy.



I told you so. Hon är så sjuukt cool. I die.


Leopard.



Skor från acne. Deras nya kollektion. leopardhud. päls. Läckra som in i. Dem hade jag inte tackat Nej till. Ett par svarta tajta jeans och en slapp svart tröja och halsduk till. Perfekt.  


Sista kvällen.

Idag är det sista kvällen för Philip och Simon i lägenheten. lite sorgligt sådär. Är med dem. bara för att göra saker lättare. Sådär sista kvällen. liksom.

Matakuten.

Följde första säsongen flitigt. Kommer sitta lika bänkad framför andra. re stjärnkockar åker ut till tre olika grundskolor. I Sverige då. För att förbättra skolmaten. Som vi alla faktiskt vet är. Skit. Helt enkelt. Jag tittar och lär. Lär mig vad man bör och inte bör äta. Ska gå till biblioteket i morgon. Låna den hemliga kocken. jag vet. Jag kommer inte kunna äta något som säljs på ICA efter det. Men det är värt det! Lär dig vad du stoppar i dig för helskotta!

Min regninga dag.

Efter jobbet bar det av till ett annat jobb. Ett lite speciellt jobb. Ett modejobb för Flippat. Värvade butiket till vår modevisning och Oj så bra det gick. Riktigt kul. kan inte ens kalla det jobb. Det är liksom för hårt att säga så.

Tyler Momsen.



Sjukt läcker tjej. Och 93a dessutom. I die. Svartsminkad. Rockig och otroligt snyggt. Allt på samma gång. Yes.


En söndagskväll.

Min kväll består av kaffe. Och 90210 maraton. Finfint. Laddar upp ett facebook album gör jag det också. Bara för att sysselsätta mig sådär. I veckan väntar massa jobb och roligt fix inför modeprojektet i oktober. Men jag klagar inte.! Att få jobba med kläder och mode. Kan det bli bättre?

Small town. Big dreams.






Oj så trevligt.

När detta var den enda bild jag tog igår betyder det att kvällen var trevlig. Riktigt trevlig. Så trevlig att jag glömde kameran helt. Lägenheten var fantastisk. Kakorna goda. Musiken skön. Människorna underbara och stämningen på Topp. En riktig höjdarkväll med andra ord. Tack för det Linn!


Hm Dividedexlusive.




Jag antar att ingen har missat att Divided exuslive kollektionen kom ut i veckan. Inga assesoarer förtuom på hemsidan. Som dessutom tog slut på ett klick. Ingen glad Gry i torsdags inte. Men här är de två finaste godbitarna enligt mig. Mockaväst 1499 kr. Skor 499 kr.


Den blåa.



Älskar denna outfit! Wow. Skorna! Kavajen! AH. galet snyggt. Axelvaddarna gör mycket också. Whatisrealityanyway.


En trött Gry.

Hade ingen ork igår. En vecka med jobb och projekt tar lite musten ur en minsann. Fått sova ut idag. Lördag. Ännu en ledig lördag. Deni. Ikväll blir det inflyttningsfest hos Linn. Och fem andra. Ett kollektiv kan man säga. Ska bli super skoj. men först middag med Mannen min och sedan tjejfix med Melina!   


Lasse han kan han.



Har lyssnar på underbara Lars Winnerbäck i sex år nu. Sex långa år. De ni. Nu har han släppt nytt. "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen". Lyssnar för fullt. Släppa bok ska han också. I höst. Med alla låttexter han någonsin skrivit. Vem önskar sig den tror ni!?


Acnes nya.



Kan inte säga något annat än att jag älskar det. fransarna. den slappa tröjan. avklippta jeans med metalldetaljer. Galet snyggt. Acne bevisar somvanligt.  


Inre aggressioner.



Jag är förbannad. Denna klänning från HM har jag spanat in sen Augusi. AUGUSTI. Frågat efter den med jämna mellanrum. Ingen vet. ingan har någon aning om att den ens finns. LÄS BLOGGAR. håll er uppdaterade. Då. Så frågade jag. I förrgår. I FÖRRGÅR. "Nej, någon sådan klänning vet jag inte att vi ska få in". Jaha. TackHej. Idag, två dagar senare. TVÅ DAGAR. Är den slut. Helt slut. Och vet ni när dom fick in den? I FÖRRGÅR.  


King Curtis.



Som kvällsavslut bjuder jag på ett klipp av en underbar unge. Lillgammal och jävligt otrevlig. Enjoy and laugh.


Alexander Wang SS2010.




Alexander Wangs nya. Hans nya kollektion. Om ni frågar mig. Riktigt läckert. Inspirerat från olika sporter. Amerikansk fotboll bland annat. Axlarna. Knästrumporna. Självklart gillar jag det svarta bäst. Ni känner väl mig.  


Snällasnälla.

Mamma ringde precis. Hon sa att hon varit supernära att ta hem en kattunge till mig. En spräcklig liten en med en vit fläck vid nosen. Varför? Ska jag vända sa hon? Men så tänkte jag på vår gamla kattgumma som ligger här och snarkar. En ny liten galning hade nog blivit för mycket för henne. Suck.

Ringen.



Oh Yes. Kedja fast mina fingrar. En ring från fashiontoast såklart.


Flippat.

Jag bloggar nu även för Flippat.se. Kolla in för allt i världen! En sajt med Malmömode, hetaste vintagebutikerna, senaste streetstylen och mycket mer! Men frukta icke. Jag stannar här. Också.

Lindex does it again.



Ett sådanthär halsband oom hänger och slänger skulle jag inte tacka nej till. Ska faktiskt kolla in det. På fredag. När lönen kommer. Då känner jag mig rik.


Zebrahals.


En riktig snygging. Från Hm. Med en svart kavaj till. Mums.


Nehe.

Ingen Idol idag tydligen. Som en fin liten läsare informarade mig om. Försent. Hade krupit upp i soffan med en varm kopp kaffe och en mazarin. OCh så blåste hela kvällen bort med MatTina istället. Jaha. Drygt. Blir läsning istället. Nya cosmopolitan och länge vi båda andas.

En gårdagens.




Såhär traskade jag runt i Västra hamnen igår. Alldeles för varmt klädd. Men köper man en ny tröja vill man ju använda den. Eller hur? Så då fick den åka på med ett par stentvätade jeans och boots.


Känner mig konstig.

Känner mig matt. Trött. Och hängig. Får INTE bli sjuk. Ställer in mig på det. En dag fylld av jobb som kommer avslutas med en kopp te framför Idol. Sedan den nya cosmopolitan. Inte helt fel det minsann.

En finfin helg minsann.




En lördagsvkäll hos snubben i Malmö. Jag bjöd på middag och till efterrätt blev det två True Blood avsnitt och mazariner. Mysigt är bara förnamnet. Söndagen spenderades sedan i Västra hamnen med Philips fina syser och mamma. Sol. Islatte och alldeles för varma kläder. Kvällen innebar bio med min mamma och pappa. Flickan som lekte med elden. Suverän, om jag får säga så.


Randigt och acne.



En enkel outfit. men ack så fin. Acneskorna gör allt. Och en lös rutigt tröja till i detta halvvarma väder. kalasbra.


Sol. En glass. och en vän.

En solig lördag. Den ska spenderas med Stefan och glass. kanske en promenad. Sen blir det Malmö med snubben. middag och True Blood. Riktigt fantastiskt.

Axlaraxlaraxlar.



En galet snygging. Från chicy.se. hade gärnat få matchas med både boots och sylvassa svarta klackar.


Lugna fredagen.

Skulle egenlitgen på Möllan. Dricka öl. Eller cider. men det är så mycket coolare att säga öl. iaf. Blev en hemmakväll. med pappa. idol. Kaffe och Så länge vi båda andas. Inte helt fel det heller minsann.

I die.



En suddig tröja. En krokodil. Ett linne. Från Christopher Kane. For topshop. Jag bara Måste ha det!


Modemingel på De Luxe.





Bilder: Miloo.se

kvällen igår var hur kul som helst. och såklart följde ett finfint plagg med mig hem. Massor med folk. Gratis Öl. Härlig rockmusik. Coola kläder. Skorna här ovan är ju bara helt underbara. En fröjd för ögat. De svarta, höga bootsen. 1300 kr. inte så pjåkigt?


Jag fastnar alltid för saker.



Har helt fastnat för låten. Har väl mycket att göra med att jag lever i en vampyrvärld just nu. men Så underbar låt. Lyssna och njut.


Ojoj.

mee 002
http://mmaris.blogg.no/

Detta vill jag inspireras av. Detta Inspireras jag av. Minsann. ikväll, Mingelkväll med öl och Dj på de Luxe. Härligt!


Halsbandet. hello.



Detta halsband. To die for. Älskar det. Titta noga. japp, perfektion.


Skojar dom eller.

Dethär Hollywood fruar. är det ett stort skämt eller? framförallt reklamen på NRJ. "Man måste ge sin man vad han vill ha. Vill han att man ska suga av honom varje morgon så gör man det. Annars är han otrogen mot dig!". SAY WHAT? Åter igen. Upprepar. är detta ett skämt!?

Fredagens.



Såhär ser man ut när man är ute och gör stan. liksom. Om man heter Gry alltså.


Lily Allen.

Har jag nämnt att jag har världens underbaraste pojkvän!? idag smög han ner en present i min väska. i all hemlighet. Väl hemma. När jag fiskar upp presenten inser jag att det är Lily Allens nya skiva! Jag är överlycklig och tänker ge honom en stor blöt puss nästa gång vi ses! Wow.  


Varmt. Så varmt.



Såhär varmt är det i mitt rum. Av någon anledning stod elementet på högsta värme när jag kom hem. Sitter därför här. I underkläder. Och svettas. Extremt jobbigt. men what to do? Efter jobb var det fika med finaste Erica för en välbehövs update. Härligt med kaffe i den sista sommarsolen.  


William Eggleston.




avslutar med två fina bilder. Enligt mig. Förtjusande. Nu är det nämligen snart sängdags. Går ju som nämt upp 05.40 varje dag. Utom helgen. Då sover jag. Länge. Men nu kallas snart min fina säng på mig. Godnatt.


Helt ärligt.



Erin Wasson. Visst. Jag älskar henne. Men vissa av kläderna och KOMBINATONERNA. Say what? Men sen, det finns under. Underbara ting. Bland kollektionen. Wow.


Backstage at Wang.



Underbara tillvaro.

Helt sjukt. Allt är perfekt just nu. Allt. Fantastic. Var på möte idag. På Flippat.se. Angående höstens modedagar som jag ska vara med och anordna i malmö. yesyes. Riktigt kul. kan knappt vänta. Annars väntar nya veckorevyn och en god kopp te.

Sitter här och skrattar.


Erin Wasson.


Erins kollektion på modeveckan. Helt underbart. Kan det bli bättre? Tror inte det.


Gigantic misson.

Storstädar och rensar min garderob. Inte det lättaste det minsann. Återkommer.

Kvällen.

Söndagskvällen har spenderats med en kaffe och Så länge vi båda andas. Slukar ju som sagt de böckerna. I morgon blir det upp tidigt för ett möte på H&M där jag ska börja jobba! Yes!


Nitar och boots. Bästa combon.



Snygga eller vad? Jag dör lite sådär. Ska ha mina egna boots i morgon bara för det. Skit samma att solen ska skina.


Oh yes.



Håret på tjejen till vänster. SKORNA. och jackan. För att inte tala om jackan, till höger då alltså. I die.


Går på repeat.



Min kille han kan, han. Inroducerade denna låt av Lily Allen för mig i gårkväll. Är fast. helt och hållet fast. Den spelas på repeat minsann.


Lördagen.



En hel helg med min pojke. En två timmarspromenad och sedan God middag med skräckfilm och godis efteråt. Så spenderades min lördag. klädd såhär var jag också. En fin dag.


Pizza. Skratt. Och helt nya människor.





Jag har haft en underbar helg. Fredagen började med födelsedagsfest hos Min fina Melina. Det blev pizza och vin. Med fina tjejer och mycket kladdkaka, skratt och pratamakarna. Superkul med helt nya människor! Vid ett, Efter att ha sprungit genom Genarp i högklackat för att hitta busshållplatsen och precis hunnit. Insett att jag inte har några pengar och flörtat mig på. Så blev det dans och rosé på Debaser med snubben, Fanny, Martin och Charistan. Lots of fun.


Mycket nu.

Kommer inte hinna blogga i morgon. det är födelsedagsfest på gång. Igen. Men denna gången är det Melina som firas. Middag hos henne och fest hela natten. Sen väntar ännu en jobbfri lördag som kommer spenderas med en ledig Philip. Härligt!  

I die. Hell yeah.






En hatt. Igen.



Klädd såhär gled jag runt på stan idag. Gled. Och shoppade. presenter. Till en fin tjej. och kanske en tröja till mig själv när jag ändå var igång. Kanske.


Överraskning av en fin pojke.

Jag har en fin pojke jag. En av dom bästa skulle jag vilja påstå. Kanske rent av den bästa. jag tror det. Han överraskade mig med biobiljetter till en förandsvisning igår. Prinsessa. En fin film. Innan dess god middag med honom och en underbar kväll!

Stora trosor. Massa kakor. Och fina vänner.





En mycket lyckad 19 års middag. Gott vin, fin middag, härliga vänner, massor med kaka och roliga presenter. Tror fakttiskt. om jag får säga det själv. Att jag har världens finaste vänner. Grattis Fanny!


Boots var det ja.



Vagabond. jajamensann.


Mycket på gång.

Igår var det en spännande dag. Ett möte om mode. Kanske ett jobb. Spännande. Sedan kaffe och min bok. Boken. För att sedan avslutas med middag på Jensens med min fina pojke och hans farsa. Idag var det jobb och om en timme ska jag på födelsedagsmiddag. Min bästa vän Fanny fyller 19 år. Hela 3 månader äldre än jag. En trevlig kväll till.  


Där ser man.



Detta var lite läskigt. Hittade denna bilden. Typ Nu. Och nästan exakt såhär såg jag ut igår. Så detta får blir en dagens minsann. 


Allmåsa, ett litet hus.




Min pappa funderar på att köpa en kolloni. Den hade enorm potential. Älskar projekt. Jag håller tummarna för att detta går vägen minsan! Just nu plågas jag av huvudvärk. Det blir Te och OC.


Med solen i ryggen.




Såhär gick jag och fikade. Perfekt väder för linne och jeans. Sista sommarsolen kanske? Nu. Pastasallad.


Today.




Det var en underbart mysig kväll igår. Sushi, vin och en fin vän. Det kan liksom inte gå fel. Idag blir det fika. Märtas har det bästa kaffet och den mysigaste inredningen. Dit bär det väl av om en halvtimme.  


Sushi och twilight.



Iklädd min pojkväns skjorta som jag snodde i morse bär det av mot Lotta. Ett stopp för att handla med oss sushi sedan blir det vin och twilightkväll med sushi hemma hos henne. Kan en lördagskväll bli bättre?


Minnen i bilder.







Har suttit och varit nostalgiskt denna eftermiddag. Bestämde mig därför för att göra en tavla. Med massa bilder. Med mina vänner. Och pojkvän. Passar perfekt på den tomma väggen vid min säng.


En stolt vän.



Min fina vän Erica blev fotad av Warehouse när hon var i london i höstas. Och inte nog med att bilden kom upp på hemsidan. Hon fick ett helt inlägg. look!


Svart och silver.


Tröja: Bikbok Jeans: Topshop Skor: Dinsko Smycken: Forever21

Jag är för det mesta helt svart. Med silver. Och denna kombo skulle sitta perfekt en regnig dag som denna. Tröjan är riktigt läcker. hell yeah.


Ännu en helg.

Andra lördagen på miljoner år som jag är ledig. Det är storm. Jag äter buffemat som mamma fick med hem. Tittar på OC. Är det vad man brukar göra på lördagar? Härligt är vad det är. Höra regnet smattra mot rutan. Ta duntäcket om sig och gosa ner sig i soffan.

Hellooks.



Weekday.



Weekdays lookbook för hösten. har ni inte spanat in den? DoIt. Superläckert. Allt. Nästan. Undra om hatten längst upp till vänster kommer in. isåfall. Är jag inte sem minsann.


Tidigt.

Denna tid. 06.33 är tidigt. Då kan ni tänka på att jag redan varit uppe i en timme. Jag noterar att det blåser storm utanför mitt fönster. tänker att jag någ nåste ta min halsduk. Det ser kallt ut. Höstigt.

Musiken kallade.



Min pojke är ute i världen och spelar. Eller rättare sagt i Helsingborg. Med bandet. Jag skulle ta och börja träna. På gymmet. Men med min dumma rygg blev det inte riktigt så. Jag har varit soffpotatis. Kaffe, morotskaka och OC.   


Balmain homme.





crazy gorgeous.


Som att gå i skolan. Fast ändå inte.

Jag går iförsig upp omänskligt tidigt. Men jag slutar även tre om dagarna. Som att gå i skolan. Fast utan läxor. Bara mys. Stanhäng med tjejerna. Middag med pojken. Och Simon. Kebab med farsan. Och OC. Så spenderas eftermiddagrna och kvällarna under vardagarna. Kan inte bli bättre.

Dödskallen.



Ringen blev min idag. Så galet snygg. Och samtidigt lite läskig. Sådär.


Sofies mode.



Bilder: Linn

Jag mummlade två inlägg tidigare om veckans Sofies mode. Här är några av bilderna från modejobbet. Makalöst. och budgetplagg nästan allihop. Man dör lite. Och vill ha allt. Stylist: LISA CARLÉN


Not kidding.



Om H&M får in läckerheter till hösten? Skoja inte. Jag blir lite smått galen och undrar. I panik. Hur jag ska sno ihop alla pengar till allt nytt höstfint?


Det går lite dåligt hära. Fast ändå inte.

Livet går framåt med stora steg. Dock inte bloggen. Lite synd. Ska bättra mig. Och även tipsa om Sofies mode. Jävligt bra. Om man får säga så. Modereportage i veckans tidning. Tummen upp!

Måndagen.

Det blev en bloggfri måndag. Efter jobb blev det 15 minuter med en latte och tredje Twilightboken i Philips trappuppgång. När männen väl kom hem blev det pasta med tomatsås och rödvin till tända ljus och mysmusik. En mycket fin kväll.