Störtlopp, varmchoklad och after ski.

Idag bar det av till treornas traditionella skiddag på Vallåsen.! Riktigt roligt, alla var jätte laddade och redo för en rolig dag! Min bästa vän Lotta hade aldrig åkt skidor tidigare, så idag lekte jag skidlärarinna, till och med min outfit blev perfekt, röd jacka och blåa byxor precis som de riktigt skidlärarna! Vi började i barnbacken och tog oss så smått upp till de lite (med betoning på lite) större backarna. Hon var riktigt duktig och efter bara ett litet tag klarade hon att åka i ett ganska högt tempo!

Vi kalasade på lussebullar och varm choklad, åkte slalom mellan isfläckar och tog oss igenom snöoväder samtidigt som Lotta lyckades åka störtlopp nedför en lite svårare backe. 
Det blev en riktigt lång dag, alla somnade på bussen hem, men när vi väl närmade oss Vellinge började musiken spelas och lamporna i bussen tändes. Nu skulle det bli after ski

Sheakespeare hade öppet och alla treor strömmade in för att dricka öl eller cider och bara snacka och ha kul! Festen fortsätter till ett i natt men tyvärr hade jag läxor upp över öronen, suck. Så en tidig kväll för mig, hann dock dela ut tre gratispizzor som jag flörtade till mig på pizzerian som nattamat till alla festande innan jag traskade hem med min egen Quattropizza.    


Jag i backen


Jag fångade en bild på Lotta när hon vurpade in i ett trä. (Hon försökte bormsa)


Sen blev det After Ski.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback