BästaBästa.

Hinduismens alla regler snurrar i huvudet och jag har precis haft ett långt mysigt samtal med min bästa vän. Det är så härligt att få prata av sig om alla skandaler och uppdateras om det senaste i hennes liv. Blir så glad av mina bästa vänner! Dom som man veta alltid är där och som stöttar en i vått och tort. Vi är fyra underbara, lite som Sex and The City faktiskt.

Look at that ass.



Die Welle.



En lång men intressant dag i skolan. Filosofin var rena "Mindfuck" som Jerka uttrycker det och på psykologin såg vi världens mest spännande film. Skrämmande, intressant och gripande, allt på samma gång! Die Welle hette den och handlade om en tyskungdomsklass som inte trode att diktatur som Tredje Riket kunde inträffa igen då vi idag är så upplysta. Klassens lärare ville testa detta och skapade med hjälp av makt, respekt och annat gurpnne Die Welle. Riktigt bra film och verkligen sevärd. Nu är det middag!   

The shoes.


Nämnde jag kanske att jag är helt förälskad och uppslukad av Balmains vår/sommar kollektion!? Det är jag i alla fall och nu har jag hittat skorna. Så, har någon lust att skänka mig 19500 kr? Pelase. Medans jag väntar på pengarna så blir det dans på marijazz!

Jag är Lycklig.

Skulle till min läkare och bestämde, Nej det blir inte bussen idag (som alltid). Så jag slet fram cykeln och trampade in till centrum. Jag med min tidspessimistiska anda planerade att det skulle ta en halvtimme in, såklart tog det bara tio minuter, som det alltid gjort, så då blev det att sno till sig en tidning i väntrumet och snällt sitta där i 15 minuter.
Sommarboden var öppet, solen tittade fram och jag cyklade. Kände mig bara Så Lycklig!

3 timmars skoldag.


Hemma från skolan och tittar på nudelsoppan som kokar på spisen. Musiken är på och jag trivs med att göra ingenting. Om någon timme får jag börja plugga till mitt prov i morgon. Men tills dess, njuter jag!

Veckans blogg.

Jag har blivit nominerad till veckans blogg av Söta Fia i Umeå. Jag blir så lycklig! Så glöm nu inte att rösta på mig HÄR!!

Inte en Beck kväll.

Nehe, ingen Beck ikväll. Det som hade blivit min alldeles egna Söndagstradition. Istället blev det Björn Gustavsson dvdn med mamma och Oj som vi skrattade. Han är helt underbar! I morgon är det måndag och en helt ny skolvecka, alltså bara fem dagar kvar till Påsklovet. Här kommer jag påskägg, kycklingar och påskmust!

Hello inspiration.

Image Hosted by ImageShack.us
fashiontoast.com

Balmains vår/sommar-kollektion för 2009.




Breda axlar, jeans, nitar, tyll och ena axeln bar. Balmains vår/sommar-kollektion för 2009 är helt Underbar och jag har aldrig blivit så förälskad!


Sommartid.



Oh, Jag bara Älskar denna bild!
Idag strålar solen och det är verkligen vår! Men självklart måste ju jag sitta inne och plugga, Suck. Både prov och inlämning. Älsklingen gick precis för att spela med Monroe Lips och jag laddar mentalt för en hel dag med plugg. Ni har väl inte glömt ställa fram klockan förresten?

To die for.




Så här på kvällskvisten kikade jag in på Elin klings blogg, och Oj vilken outfit hon hade slängt på sig idag! Riktigt Parischic var hon och I could kill for that jacket! Wow så snyggt!

Bakadpotatis och ett brännmärke.



Efter en lång dag på jobbet, som dessutom inkluderat ett brännmärke och en stöt, tycker jag att jag förtjänar en lugn kväll framför soffan med Robison på tvn! Gårdagen hos Julia var super rolig med kanongod Thaimat, skratt, prat, presentöppning och kladdkaka.  Vi lekte en framtidslek och jag var tydligen super lätt att gissa, undrar hur alla kan veta mina drömmar!? Nu knackar snart Älsklingen på dörren, Ha en supermysig Lördag mina vänner!

Vårullar och nitväst.



Girls night out and Charlie! Nu är nitvästen på, handväskan fullproppad med läppglans och kilklackarna knutna. Nu blir det fest!

Dom har blivit med lägenhet!

Går runt och är överlycklig för min Älskling coh hans kompis Simon. Dom har nämligen blivit med lägenhet! En stor rymlig sak vid Kronprinsen som är helt fantastiskt med två balkonger och en riktigt snygg fondvägg. ConGratz Grabbar!


Solen skiner och det är plusgrader.



Det blev en skolfri dag idag. Fortfarande inte helt frisk och gårdagen var hard! Snart blir det lunch med mamma på en mysig restaurang i Skanör, Lovely. Ikväll firas alla vår Julia som Äntligen hon också blivit 18! Riktigt roligt! Tjejkväll med nudlar och kyckingspett, skrett och vin. Kan det bli bättre? Hur ska ni spendera er fredag?

En härlig vårdag, en lägenhet och en komedishow.

Idag skiner solen och jag har en svart Mcjacka av skinn över min coola (okej Philips coola) blåa t-shirt. Värt att nämna är kanske att jag även har en stor vinterjacka så fort jag går utanför dörren, men Ja är ändå cool i min lilla skinnjacka.  Eftermiddagen är hektiskt med en redovisning ,sedan in till stan och kolla på lägenhet till Älsklingen. Efter det en Komedishow på Victoriateaterna som ska recenseras.
Have a nice day darlings!

Jag, Mars 2008



Jaha, ett år har passerat. Jag är inte lika brun, har mörkare hårfärg och kortare hår. Men annars ingen större förändring, Eller?

Forever 21.




Riktigt snygga toppar från Forever 21. Används med Jeansshorts och snygga Mcboots.

IceColdSummer.


Kilklackar - Hm och Chinos - Gina Tricot

Idag sken solen men de iskalla vindarna påminde mig om att det fortfarande bara är Mars. Har varit effektiv hela dagen och gjort det bästa arkitekturarbetet någonsinn! Yes. Snart blir det lite mat för redan klockan fem är det kör och sedan sjunger jag på mina vänners välgörenhetsgala 18.30. Fullspäckad kväll!  

Monroe Lips.






Copyright Katinka Roos

Monroe Lips, Upcoming band i Malmö. Ren och skön Rock med dö läckra killar bakom instrumenten! Spelar på Inkonst, KB och i Göteborg i vår. Be there.

YellowWall.



Copyright Katinka Roos

Solsken och snö, samtidigt.

Rostade mackor med smör och ost, kaffe och en liten kaka. Två bärbara datorer på bordet idéer som sprutar. Så spenderar jag, Johanna och Katinka vår eftermiddag hemma i mitt kök. Ett arbete om nymodernism ska färdigställas och det känns som om vi kommer klara det hur bra som helst! You Go Girls.


Let A Girl Dream.


Vogue 2013?

Du kan bli exakt vad du vill.



Jag tror på att man kan bli precis vad man vill. Det är bara fantasin som sätter gränser. Bara du kämpar riktigt hårt, håller ögonen på målet och aldrig släpper din dröm. Tankekraften är en kraft vi inte ska underskatta, den kan göra under! Min stora dröm är att bli filmskådespelerska med Julia Roberts som min stora idol. Och om detta är något jag vill med hela mitt hjärta och aldrig slutar tro på så kommer det att ske. Jag är hundra procent säker på detta! Vi är kapabla till precis vad vi själva vill uppnå och visst är detta fantastiskt?
Så underskatta aldrig er själva. Get out there och gör er dröm till verklighet.

Vouge 1993.


Jag hör snarkningar från köket.

Ligger i min säng och lyssnar på min katts snarkningar från köket. Hostar, snyter mig och hostar lite till. En iskaffe står bredvid mig och Sex And The City går på repeat.


Hej på dig Inluensan.







Jaha, då blir man bara sämre och sämre. Hej på dig Influensan. Jag längtar tillbaka till Tahiland och saknar Pappa som cyklar runt i en gammal by i Vietnam.

Peace.




I'm in love, och måste ha denna t-shirt.

Alexander Wang.



Mådde inte tipptopp igår så det fick bli en tidig kväll, vilket var tur för Oj som jag ligger och nyser och hostar nu! Annars var kvällen riktigt trevlig, Stin är en av världens finaste personer. Vi åt tårta, drack vin och snackade med alla hennes vänner. Lovely. Klockan två blir det födelsedags brunch på Ängavallen och sedna kanske lite mer tårta?


Hosta och 25 års fest.


Bornholm sommaren 08

Dagen till ära är jag ledig från jobbet och ligger och kurerar mig i sängen. Hostan är bättre och halsmandlarna inte lika svullna. Ikväll är jag frisk och ska tillsammans med Älsklingen ta mig in till hans syster Kristins 25 års fest. Ska bli riktigt trevligt! Ska bra hitta något att ha på mig som passar en MalmöNatt.

Easy like a Saturday morning.






Sophomore Lookbook, Spring 08

Lycka kan komma oväntat.

En medelålders man som vi bor nästangranne med har varit svårt sjuk i flera år. Idag knallade han förbi mig glad i hågen i vårvädret och hälsade glatt. Då blev jag Lycklig; en frisk man, tänkte jag, Hälsade och gick in genom min dörr.


Härlig vårdag.



I den härliga vårskolen gick jag och min Älskling runt för att hitta en bra present till hans syster som ska ha 25 års fest i morgonkväll. Jag hittade massa fina saker men ingen föll Philip i smaken, men tillslut lyckades vi.  Ska inte avslöja vad det blev, (läs: Hon läser bloggen). Det blev latte med vitchoklad, second hand och en underbar dag tllsammans med Älsklingen.

Chanelkopia.





Man tror att det kan vara en Chanelväska, men ack så fel man kan ha. Denna härlighet finner man på Gina Tricot för endast 299 Kr. Som hittat.

När jag var på Bali.



Spexfoto i skolan idag. Charter/Camping tema, stört kul! Gick sedan tidigare från skolan för min hals värkte. Nu blir det te och månadens nya Veckorevyn.

Lovely Baby.


Mig äger ingen.

Har fastnat i en bok, Mig äger ingen av Åsa Linderborg. Det är en självbiografi om hennes barndom tillsammans med sin alkoholiserade pappa. Den är gripande, målande och rusigt bra. Jag blir rörd och ledsen och ler mellan tårarna, för man märker att hon riktigt, verkligen älskar honom trots alla hans fel. Kärlek, read it. 



Matthew Williamson = HM.

Den brittiske designern Matthew Williamson ska designa en färgsprakande kollektion för HM. Deras förre designerskollektion var Comme de Garcons och OM dessa kollektioner går åt på tio min! Matthews kläder släpps den 23 april och vill man hinna roffa åt sig något fint sommarplagg får man vara där i tid och verkligen vara beredd på att slåss för sitt plagg!

Jag Älskar den färgstarka kollektionen! Här är några av plaggen:





Denna härliga klänning tycker jag bäst om!

Vårsol och skinnjacka.

Idag kunde jag för första gången använda min skinnjacka. Det sken sol in genom fönstret och vinden stod stilla. Lovely. Var en kort skoldag idag och nu har jag kommit hem och tittat på Ugly Betty, en av alla tusen serier jag följer. Snart blir det lite övningskörning med mamma och ikväll kör och sedan umgår sen Philip. En bra onsdag!


Och vinnaren är.. Monroe Lips.

Gissa vem som vann Igår? Självklart vann min älsklings band, Monroe Lips, med 133 röster! Är stolt som Tuppen. Final, KB 9 Maj. Be there!


Pälsväst.

Hittade denna snygga pälsväst på Ellos för ynka 129 kr. Då blir man glad. Kanske klickar hem den med denna fina outfit i tankarna!



Bikerjacka.

I morse sken solen in genom fönstret och jag blev lycklig. Efter en dag i skolan som kändes som om den aldrig skulle ta slut tog jag mig in till Leephair för att bli klippt. Mitt hår är nu nytt oich fräscht! Mötte sedan upp med Älsklingen för att få lite smakråd till min svarta skinnjacka. Det blev en kort bikerjacka på HM och den känns helt Perfekt!  

Min älskade nitväst är kanskekanske ett steg närmare.

Förlåt.

Jadu, dålig uppdatering, oförlåtligt. Men det blir lite bloggtorka när jag har en oexisterande kamera. Känner mig halv.

Lördagens klassfest.

I Lördags var det fest Utanför Östra Grevie, alltså i ingenstans, hos min klasskompis Max. Han hade klassfest och det var den roligaste kvällen på länge! Hans hus var som en enda stor labyring med underbar inredning och världens mysigaste takbjälkar och lantkänsla. Ska försöka fjäska in mig hos Familjen Adolfsson!

Det blev, dans, sanning och konsekvens, kareoke, ormar i flaskor och strippning. En helt fantastisk kväll!



Kinesisk medicin


Matilda, Maria och Carolina


André har en förkärlek för att ta av sig sina kläder när det är fest


Katinka och Carolina leker kurragömma, men Maria har slutat leta efter dem


Jag med min Cosmopolitan

Emmergenza.

Ikväll är det Skånes semifinal i Emmergenza och min Älsklings band Monroe Lips gick självklart vidare till den. De fick till och med flest röster i hela Malmö! Så ikväll spelar dem på Debaser och jag och mina tjejkompisar ska självklart vara på plats. Först blir det middag hos Paula och sedan vidare för en utekväll en helt vanlig måndag!



Gothmusik, en chock.

Ja, Oj så fel man kan ha. Har skrivit klart arbetet om Svartrockare och Gothare idag. Vad kan jag säga? Lite chockad är jag. Jag som trodde att deras musik var skrik och growl (eller hur det svavas), sådan musik där texten inte hördes för allt myller och skrikande. Men så fel man kan ha, sådan musik är tydligen metal, och kanske på sin höjd Gothmetal. Riktigt bra musik lyssnar dem iaf på. Hör bara på denna och denna!

Svart skinnjacka.

Jag har blivit kär i olika jackor, eller rättare sagt coola ytterplagg. Har redan en brun skinnjacka men nu har jag upptäckt hur snyggt det är med en svart. Har hittat en två på HM, dock inte i skinn.

Här är den ena:



Gammal hederlig post.

Det damp ner till brev till mig i vår brevlåda. Alltid lika roligt med ett handskrivet kuvert adresserat till en. När jag öppnade det var det en inbjudan till en 20 års fest, eller 57 års fest som det stod. Med bilder och en rolig text och man blev hur sugen som helst på att gå dit.

Så facebook i alla ära, Ge mig tillbaka gammal hederlig post i brevlådan lite oftare!

Söndagsmorgon.

Denna låt spelas på Repeat och jag tänker tillbaka på sommaren. Lars Winnerbäck betyder sommar och hallandsvänner som saknas. Kanske festival i sommar, peace and Love perhaps?



Inlåst.

Nu har jag varit inlåst på mitt rum i två timmar, eller okej, Orkade bara 1½ sen var jag tvungen att gå ut och ta en chokladbit. Vi har nämligen haft en gubbe som sprutade nått medel i huset så jag fick inte lämna mitt rum på två timmar.! Jag har sysselsatt mig med att kolla på minst fyra Sex and the City avsnitt och ska jag vara ärlig har det varit ett helt Okej sätt att spendera en fredagseftermiddag!

Ikväll ska jag ut och äta och gå på bio med min barndomskompis John. Fick det i 18 års present av honom, riktigt gulligt! Det blir Pizza Hut (han fick välja) och sedan bion Män som hatar kvinnor (som jag fick välja). Det tyckte vi var ett trevligt upplägg för en fredagskväll! I morgon blir det jobb och visning av en lägenhet min pojkvän kanskekanskekanske ska få. Jag håller tummarna!

Ha en Underbar Fredag!



Goodmorning sunshines.


Energi.

Oh jag Älskar att träna! Så skönt det var och jag har sådan energi nu! Vet inte hur jag ska kunna sova. Får ta tag i min körskolebok istället.! Godnatt!

Jag som trodde det var vår.

Jaha, just är de söta små knopparna börjat titta ut, och de små blommorna tittat fram. Solen som värmde mig när vi satt i lä och solbrillorna som har åkt fram. Så typiskt! Då ska det börja snöa! Vilken chock!

Nu blir det middag och sedan träning med fina Johanna! Hörs ikväll!



Mamma som kastar snö, för kanske en månad sedan!

Baddräkt.

Jag har hittat sommarens baddräkt.! Den är sådär halvläcker och man kan både ha den till byxor och på stranden. Helt Perfekt. Thanks HM.



Skumt.

Idag fick jag ett rött kuvert i bervlådan. Den innehöll information om mitt pensionssparande. Det kändes Skumt.

Fondvägg och stukatur - dreamy.

Jag är en sådan knäppis som tycker om att kolla på hus och jag Älskar att kolla på Inredning! Spanar alltid in hos folk för att se hur deras stil är när man går förbi ett stort fönster eller när det lyser inne i ett vardagsrum. Anda sedan jag var 10 år har jag tittat i HUSbilagan på söndagar och sett allt från fina lägenheter till stora villor. Min senaste Älskling är en etta  i rösjöstaden i Malmö, helt perfekt för lilla mig.! 

Kolla så fin! 







 

Modernism.

Oh vilken lång och härlig dag det varit! Skolan slutade sedan vid 11.30 och sedan bar det i väg in till Västra Hamnen för min, Johannas och Katinkas del.! Vi skulle fotografera hus till vårt arkitektarbete och det gick hur bra som helst! Där finns kanske väldens tuffaste hus och alla har sin speciella prägel. Läckert! Vi fick många fina bilder och avslutade på ett café med Varm Choklad! Lovely!

Jag gick sedan till Gina för att hitta en riktigt läcker tröja som jag spanade in på Erica idag. Men såklart fanns den bara i vitt, inte svart som jag hoppades på. Så typiskt! Jag fick sedan skjuts av min Älskling hem och snart bli det kör!



Goth.

Sitter här på kvällskvisten och skriver ett arbete om svartrockare/Gothare. Det finns väldigt mycket fördomar mot just denna kultur och jag har därför valt att arbeta om just den, för att kanske slå hål på en myt här och där! Väldigt intressant!

Men nu blir det The City, bara för att helt byta bana mot det jag hållit på med ikväll. Nu blir det inte svart, lila, kyrkogårdar och vampyrer. Nu blir det New York, stjärnmode och dramadrama!



Jeans everywere.


The sartorialist

Girlfights, klädval och regn i sol.

Ja, när man inte har en toppendag vad gör man då? Man gör sig en kopp te och tittar på Sex and the City. Sen sitter man och drömmer sig bort till underbara platser och längtar till sommaren!

Hit planerar iaf jag och den finaste Johanna på att dra ihop ett gäng efter studenten!









SommarochSol.

Idag fick jag lite vårkänsla and YES give me spring! Men självklart tänker man längre än så, give me summer! För jag har hittat min sommarbikini, nu är det bara en snygg baddräkt kvar att hitta!



Sol, moln, regn och sedan sol igen.

En kvart innan bussen gick i morse fick jag ett sms om att vår första lektion var inställd. Jaha, bara att gå och bädda ner sig igen tänkte jag. 1½ timme senare gick jag upp, pigg och glad och satte mig på bussen in till Malmö. Idag skulle vi nämligen besöka Moskén. Mycket givande besök, jag älskar att få reda på mer om andra religioner och på så sätt förstå sig på andra människor!

Jag fick sedan övningsköra hem och köpte Philips sista present, ikväll får han tre 21 års presenter! Min Älskling kommer snart och hämtar mig för ikväll blir det fondue och tårta hos familjen Montagu-Evans! Så ett STORT GRATTIS TILL PHILIP!

Grattis Älskling!



Vimmelbild från Nöjesguiden.


Copyright Kristin Montagu-Evans

Överlycklig.

Igår kom en mycket snäll prick in på mitt jobb och drog upp ett signerat foto på Ola Salo ur sin väska. Det stod: "Till Gry! Ola Salo". Jag blev överlycklig och började hoppa!

Ola var med på min Hunklista för ett tag sedan, kanske till Philips förtret eftersom han själv inte var med. Men tyvärr Älskling, du kan inte köra på ett par taja skinnbrallor, en paljett topp och tuperat svart hår med en blond slinga i, och komma undan med det som coolt. Men egentligen. Vem kan det förutom just Ola Salo!?

Har tyvärr ingen fungerande kamera och kan inte visa er min underbara autograf. Så bjuder på en annan Hunkbild på Ola och som sagt, vem utom just han skulle komma undan med denna outfit och läcker!?



Hur tänkte dom?.

Hur tänkte dom här? Ja! Luddiga fötter och händer, Vi kommer vinna!?



21 års middag.

På Måndag blir min Älskling 21 år! Helt sjukt, med tanke på att när vi träffades var han 18! Så ikväll blir det middag på restaurang med honom och hans mysiga familj! Ska bli superskoj. Vet dock inte vad vi hittar på efter, kanske utgång. Men jag ska upp och jobba i morgonbitti så tar nog en tidigkväll känns det som!

Ha en underbar fredagkväll!





I will rock You.


Grillat.

Igårkväll var det dags för mitt första uppdrag som reporter för Malmotajm.se! Vid kvart över sju befann jag mig ute i Västra hamnen på SkånesDansteater där SVT inspelningen av Grillat skule äga rum. Det var riktigt roligt att få se en riktigt tvinspelning och extra kul var det ju att det var ett komediprogram.

Humorn var riktigt rå och det gick verkligen ut på att skämta på andras bekostnad. Den specialinbjudna gästen var Sanna Bråding och komikerna var bl.a. Anders från "Anders & Måns", Mårten Andersson och Alex Schulman. Programet är definitivt inget för barn då de flesta skämten låg på barnförbjuden nivår. Bli inte överraskade om det kommer skämt som "Men Sanna, du är ju vit och smal som ett streck, varför snortar du inte bara dig själv?"

Men riktigt roligt var det, särsikt att det var helt Okej att bara traska in backstage och fota. Lovely. Ett "jobb" I love.



Inspelningen

Oväntat besök.

Julia kom aldrig till Katinka men det gjorde istället Tintin, Johanna, Ebba och Ottilia! Riktigt mysigt. Vi drack te, snackade, skrattade och Katinka började att lägga upp min jeans. Jätte snällt av henne att hjälpa mig. Jag är ju så kort så även den minsta längden i jeans är för långt för mig. Suck. Så nu läggs dem in och upp!

Ska snart göra lite mat, spenatröra med fullkornspasta, för att sedan ta bussen in till stan och kolla på TVinspelningen av Grillad. Ska bli superkul! Uppdaterar er med bilder och skvaller i morgon!



Katinka kämpar på!


Johanna var där och var söt


Ebba och Johanna

Ledig dag med Katinka och julia.

Nu är jag duschad, påklädd och sminkad och ska alldeles strax ge mig av hem till Katinka. Julia kommer också så dagen kommer bli super rolig! Ikväll är det SVT inspelning av det nya komediprogrammet Grillad! Och jag ska dit och rapportera!

Hörs sen!


Pust.

Så.! Nu har jag städat mitt rum och röjt undan alla kläder som låg utspridda över hela rummet! Helt sjukt vad "lite" kläder kan stöka till det! Och nu märkte jag att allt inte får plats i min garderob! Jaja, det får väl blir som mamma säger: Inga mer klädinköp på ett tag framövet! Så nu lovar jag att inte shoppa kläder på ett tag! Får väl se hur länge jag håller det!

Hela rummet är iallafall städat och nu strömmar A camp ur högtalarna och jag ska sätta mig i sängen och läsa Veckorevyn! Lovely!



ABBA.

Så kul det var på kören! Den 24 April ska vi ha stor ABBA konsert och det ska bli super roligt! Låtarna är jätte bra och det är verkligen kul att sjunga! Och vet ni vilka kläder vi ska ha på oss? Jo glittrigt, glammigt 70-tal såklart!
En Katttröja Som Annefrid och Agneta kanske?


Secon Hand shopping med Ebba.

Idag slutade vi väldigt tidigt så jag och Ebba åkte in till stan för en Second Hand runda! Myrorna, Humana och Chic avverkades och så fina saker vi hittade! Jag fick en kavaj, stickad kofta och en jeansväst för 170 kr! Helt otroligt! Ebba hittade världens finaste vårjacka och en väldigt vacker klänningtröja! Jag smög även in på Levis för att prova min älskade nitväst, blev bara mer förälskad. Så typiskt mig!

Nu ska jag laga lite mat, kyckling med pasta och svamp för att sen åka till kören och sjunga av mig! I morgon är vi lediga och dagen ska spenderas med Katinka och Julia. Lovely! 

Blev förresten medlem i Greenpeace när jag ändå var på gång. Otoligt vad jag är miljövänlig, handlar begagnat OCH blir medlem i en miljöorganisation, och allt inom loppet av två timmar!









Galen uppdaterare.

Oh vad jag har saknat att blogga lite när jag vill. Levt med skolan alldeles för länge nu. På fredag är det periodsbyte och nytt schema, lite nya ämnen och lugnt i skolan. Härligt! Har för första gången på evigheter tid att bläddra igenom min josefssons katalog och Yes, Jag blir förälskad i typ allt!


Virkad väst för 249kr

Indiansko för 349kr


Underbart lång klänning 399kr

WowWowWow.

OJ så roligt mitt nya "jobb" kommer bli! Vill inte ens kalla det jobb. Som jag nämnt blev jag vald att bli reporter för malmotajm.se, gå på pressvisningar för nya teatrar, gå på konserter, tvinspelningar och komedikvällar. Och allt GRATIS! Jag ska fotografera och rapportera om eventet, vad jag skrivit och fotat läggs sedan ut på hemsidan för alla att kolla på!
SÅ SJUKT ROLIGT!

Tyvärr missade jag både Melodifestivalen, Mamma Mia och Jesus Christ Supersrat eftersom jag börjar nu. Men men, det kommer andra roliga saker. Som t.ex. Tvinspelning för ett nytt komediprogram på SVT på torsdag. Konsert med Veronica Maggio och Marit Bergman samt komedikvällar och teaterföreställningar på Malmö Stadsteater! YES!

Nöjesguiden.

Nu har jag äntligen fått bilderna och kan ladda upp dem samt uppdatera er om kvällen! Som ni längtat, jag vet.! Kvällen började med middag hemma hos Stin, Philips syster. Jag och min Älskling gjorde oss fina tillsammans och stack vid åttatiden till Slagthuset för den stora festen.
 Vi minglade, åt lite och drack en mycket stark fördrink! Philip spanade in Amanda Jensen och jag spanade på alla coola människor. Det var helt sjukt, i stort sett alla hade övercool stil. Särskilt killarna!

Det blev prisutdelning i den stora teatern, Flickorna Fläderblom blev årets café så dit måste jag självklart gå och ta en kaffe! Ska bara kolla upp vart det ligger först, någon som vet? Och den fantastiskt rörande dokumentären  "Maggie vaknar på balkongen" vann pris! Så lycklig jag blev, fick tillochmed chans att gå fram och prata med Maggie her self!

Katinka anslöt och vi dansade bort kvällen, träffade folk, spanade på coola människor och hade riktigtriktigt roligt. Tack Kristin för biljetten!





BENjamin och nyfunna vänner




Bilderna är tagna av Katinka Roos

Vinnaren är, GRY.

Veckans Blogg!


Lyssnar på Veronica Maggio och känner mig som en vinnare. För vet ni vem som vann veckans blogg!? Jo Jag! Vinnaren är, Gry! Tack så mycket tack så mycket. Se här om ni inte tror mig!


Completely wonderful.

Jeansvästen jag är förälskad i nu till vår är Levis nitväst som är så otroligt häftig att jag bara smäller av! I Die.


Sorry.

Förlåt för riktigt dålig uppdatering men hela värlen verkar vara emot mig just nu. Mina bilder togs i fel format så kan inte ladda in några av dem hemma och mitt slutfotoprojekt ska vara inne på tisdag. Hela mitt svenskarbete dom jag skulle redovisa i morgon raderades från datorn utan att jag gjorde något och jobbet tog helt slut på mig igår.

En toppenfredag som jag uppdarerar er om när jag fått tag på bilder, en lugn lördgaskväll och en ångestsöndag bjöd helgen på och efter tisdag börjar jag leva igen! Sorry. Ciao.



Ringer men får inget svar, det är igen som ringer tillbaks.

Helt underbart.

Världens nya stjärnskott!? Brett Dennen, helt underbar och vet precis vad världens problem är och är inte rädd att ta upp dem!