Du kan bli exakt vad du vill.



Jag tror på att man kan bli precis vad man vill. Det är bara fantasin som sätter gränser. Bara du kämpar riktigt hårt, håller ögonen på målet och aldrig släpper din dröm. Tankekraften är en kraft vi inte ska underskatta, den kan göra under! Min stora dröm är att bli filmskådespelerska med Julia Roberts som min stora idol. Och om detta är något jag vill med hela mitt hjärta och aldrig slutar tro på så kommer det att ske. Jag är hundra procent säker på detta! Vi är kapabla till precis vad vi själva vill uppnå och visst är detta fantastiskt?
Så underskatta aldrig er själva. Get out there och gör er dröm till verklighet.

Kommentarer
Postat av: SurfEmma

svar: tack tjejen :D

2009-03-23 @ 13:33:16
URL: http://enmammut.blogg.se/
Postat av: maria

you go girl - och jag har ett filmmanus på g - du kan få spela i den om du vill ? det kan ju bli ditt genombrott, o mitt med i filmindustrin ;) hoppas du gillade katinkas dikt - o förresten rosie har läst din blogg idag ;) puss sötrumpa !

2009-03-23 @ 13:58:08
URL: http://mariaohlin.blogg.se/
Postat av: Matilda

Aaa tycker också klänningen var otroligt sött, vet dock inte vart den är ifrån. Jag tror precis som du, att man kan göra allt man vill bara man ger sig f*n på de :)

2009-03-23 @ 15:20:44
URL: http://tillay.blogg.se/
Postat av: melina

JAA det är duochjag på lördag! Partytime!

Du kommer lyckas, och det är precis som du säger. Det gäller bara att tro på drömmen! Synd bara när man inte riktigt vet vad just den drömmen är - när man inte har ett drömyrke eller en fantastisk frantidsvision... Tragiska jag!

puszszszsz

2009-03-23 @ 16:43:46
URL: http://melinaa.blogg.se/
Postat av: emmaafemmaa

du är en klok människa :)

2009-03-23 @ 17:45:39
URL: http://kungligtbra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback