Dior.



Så vacker.

Brännboll och picknick i solsken.


sommarkänsla

Nu bär det av till Dungen för brännboll och picknick med en massa underbara vänner. Valborg blir en dag full med roligheter för min del. Först solsken och dungen sedan förfest i Älsklingens nya lägenhet och kvällen avslutas sedan på Nöjesguidens fest på Operagrillen. Kan det bli bättre?

Ledig men uppe och hoppar.

Idag strålar solen och jag ska upp och iväg på körlektion. Kvällen igår blev mycket trevlig! Lotta, Sofia och Katinka kom hit och det bjöds på kaffe, mycket skratt, youtube klipp och skvaller! Så härligt när en spontan tjejkväll dyker upp och man får en mycket roligare kväll än man väntat sig! Love it!

Sartorialist.


Dagens spontana.





Självklart fanns det mycket fina saker vid kassorna i de affärer jag lämnade in mitt CV. Och kunde inte motstå världens roligaste solglasögon som ska pryda min näsa när vi åker till Berlin nästa vecka och en härlig sommarschal för kyliga strandfester!
Glasögon: Tjallamalla
Schal: Lindex

Haltande i solsken.


Ah, så coolt.

Idag blev det utdelning av oräknerliga CVn, lunch i solen med Älsklingen och bästa vännen, lite shopping och massor med solsken! Haltade fram i stan och invigde även mina nya gladiatorsandeler från Ellos. En härlig dag som inte slutar än. De bästa tjejerna kommer förmodligen hit. Pappa bjuder på kaffestuga. tjohej!  

Standag.

Idag blir det upp och ner i Stan med bästa vännen. Ska lämna in mitt CV Överallt. Måste tänka på livet efter studenten. Sen hinner jag förhoppningsvis sola en stund också! Hur ser er Onsdag ut?

Hoppla.

Hejsan hoppsan vad denna dagen tog slut fort. Poff sa det så var det kväll! Jaja, dagen har bestått av skratt, pengainsamling, kexchoklad, telefonprat med vänner, nya veckorevyn och Sofies mode. Jag har även hunnit med lite kycklingsoppa och ganska mycket plugg. Nu blir det CV utskrivningar! Godkväll!

Have2Have.


Yes. Have to Have.

Kärringar, skrammel och skratt.



Idag stod vi utan för ICA i Vellinge och skulle skramla för Diakonias verksamhet i Bangaldesh. Vår förra insamling gick hur bra som helst och jag hade aldrig i mina värsta mardrömmar kunnat tänka mig hur vi skulle bli bemötta, vi som kämpar för de fattiga barnen i världen. Vi fick kommenarer som: "Varför, VARFÖR skulle jag bidra med pengar?" och "Nej jag vill inte skänka, tänk på Sveriges barn istället!" och många liknande uttalande(läs: halvskrik). Jag blev helt chockad! Är det såhär man behandlar de som gör en insats för världen? Tror inte det! Kärringar... 

Så otroligt vacker.


Kväll.

Jag är helt slut i armen efter att ha klippt ut alla mina inbjudningar, vikt ihop dem och sedan skrivit adresser på alla kuvert. Men nu är det gjort och studentinbjudningarna skickas ut i morgon. Härligt! Nu är min Älskling påväg hit och jag tänkte kolla in lite roliga ställen i Berlin och börja kolla av vad det är vi MÅSTE besöka när vi är där. Jag och Erica har redan börjat scanna av och hittat två Måsten, nu kommer jag hitta fler! Godkväll


Black book.




Ha begär på dessa t-shirtar. EH JA! Den första is to die for!

Peace and Love.

Nu har jag försökt dra ihop ett gäng som skulle åka till Peace and Love festivalen i två månader. Och visst, det är många som är positiva men ingen vill visst boka upp sig. MEN SKIT SAMMA säger jag nu. För jag har fått Jobb på festivalen! YES! Jag ska stå som representant för Diakonia i en utställning om Miljön samt hålla workshops på festivalen. Jag är fantastiskt glad över detta erbjudande och Yes en gratis festival och samtidigt få göra något jag älskar för ett bra ändamål, kan det bli bättre!?

Fabulous.


Förhandsvisning för er.





Några av mina absoluta favoriter från det nya sortimentet på Cocoo.se! Den smyckehemsidan har verkligen något för alla smaker och jag kan hitta hur mycket som helst som jag Älskar. Ska b.la klicka hem ett riktigt snyggt nitarmband som jag spanat in ett tag nu. Så passa på och klicka hem lite härliga sommarsmycken nu kära läsare, jag erbjuder er nämligen 15% rabatt när ni anger rabattkoden: bloggspecial. (Erbjudandet gäller till den 10 Maj 2009). SKYNDA FYNDA!

Emiliana Torrini


Lykke Li: Swedish Elle, may 09.


Är helt förälskad i denna bild.

Datafri helg.

Jag har haft en datafri helg. Och det har faktiskt varit jätte skönt! Jag har jobbat, (så gott jag kunde med min skadade fot), solat, skrikit till Robison, myst med min pojkvän, frossat i naturgodis, umgåtts med vänner, skrattat och tittat på film. Helt underbart! Idag skiner solen men tyvärr blåder det kallt så det blir en dag inomhus med lite fixfix för mig! Vad gör ni idag?

ABBAkonsert.


Emelie i den blå dräkten


Gry alá 70tal

ABBAshowen i fredags var helt underbar! Vi fick sjunga två extralåtar och publiken stog upp och dansade. Det var verkligen superroligt! Det bjöds på öl och vin, tapastallrik, skönsång, dans och underbart härlig stämning! De hade räknat med 150-200 i publiken men det kom 500 och hela lokalen var verkligen proppfull! Nu kommer jag ha ABBA låtar på huvudet i en månad framöver...

I solen med en bok.

Ah.! Det är helt vindstilla och stekande hett på vår balkong. Jag ligger och solar i bikini och lyssnar på musik. Kan man spendera en fredagseftermiddag på ett bättre sätt? Trodde inte jag skulle hinna något alls idag men jag fick lite extra tid vilket alltid är skönt. Snart bär det av till Emilia för att fixa sig inför kvällens Abba konsert och sedan blir det en helkväll med musik, vänner, dans och skratt! Vad ska ni göra ikväll?

Dagens inspiration.


Fashion Flash

Maurie and Eve.





Perfektion.

Pappa mitt i gräddningen.



Kvällen har bestått av bananpannkakor, kaffe (Oj vad jag dricker kaffe hela tiden!), ABBA sånger, tjejsnack och plugg. Pannkakorna blev inte riktigt som i Thailand men väldigt nära, det var verkligen supergott! Nu väntar sängen och läsning i min körskolebok. Godnatt! 

Mina favoriter från TopShop rean.


Skynda fynda.

Ur högtalarna strömmar ABBA med hög volym och jag sjunger med för full hals. Jag borde plugga men väljer att istället kolla in rean på Topshops nätbutik och Ojoj Vilka fynd. SKYNDA FYNDA säger jag! Till middag blir det bananpannkaka från Thailand och jag kan inte vänta. Det är så otroligt gott jag har har varit utan det i ett år! Hoppas nu pappa gör det lika gott som jag minns det!


Matthew Williamson



Nu släpptes Matthew Williamsons kollektion för en timme sedan. Jag valde att inte köa, men nu i efterhand ångrar jag min lite lite. I could die for nitskärpet och jag såg även ett halsband, långt och färgglatt som gärna skulle pryda min hals i vår.  

Dagens inspiration.


lookbook.nu

Sovasovasova Sängsängsäng.

Oj så trött jag blev efter 3½ timmars kör. Men det var verkligen superroligt! Vi sjöng Abba låtar konstant, flörtade med killarna, dansade och drack kaffe. En perfekt onsdagskväll och jag ser verkligen fram emot vår show på fredag! Men i morgonkväll blir det övning så jag kan alla 20 låtar utantill! Godnatt alla fina läsare!

Smycka dig.



Ett stort YES till dessa utsmyckningar. Love it. Såhär får mina armar och fingrar gärna se ut!

Solsken.

Jag kan inte förstå det. Det är den 22 april och jag har legat och solat! Wow! Låg på vår balkong med nya nummret av Sofies mode, en kopp kaffe och The Ark spelandes i bakrunden. Helt underbart!   

Röda naglar.



Idag invigde jag mina kedjor, And I like it! Eftermiddagen består av psykologi, en kopp kaffe och en banan. Om ett tag blir det Top Model sedan middag innan Kören ikväll!

Favoriten.



Nej, det är faktiskt inte Alexander Wang, som man verkligen skulle kunna tro. Denna tröja kommer från Gina Tricot. Tyvärr kommer den inte ut förrän efter sommaren men jag har redan hittat mitt favoritplagg i höst!

Dagens inspiration.


In Chains.

Lakrits.



Jaha, då har man åkt rullstol och blivit röntgad också. En inflamation i foten sa dem. Skit också sa Jag. Blir inga sådana här skor på ett tag så jag får nöja mig med att titta på dem. Riktiga läckerbitar från Din sko, särskilt förtjust i de längst upp till vänster. Sötlakrits när det är som bäst!


Inte enligt planerna.

Jaha, kvällens planer raserade. (Inte för att mina planer var supersuperkul men ändå) Nu blir det Trelleborgs sjukhus med foten. Skit också!

Wow.



Jag firar att jag slagit besöksrekord idag och ligger här med världens största leende på läpparna. Välkommna alla fina läsare, I hope you stay!

Modell? Yes please.



Är med och tävlar om en plåtning för aurora studios. Tävlingen avgörs den 1 maj. Håll tummarnaför mig!

Sommarlängtan.


lookbook.nu

Vilket hår.



Bild: här

Hate it.

Kan fortfarande inte stödja på foten. Suck, ingen träning ikväll och antagligen ingen heldag på stan i morgon för min del. Jag hade precis blivit helt frisk från min förkylning och planerat in en massa saker i almanackan. Men här ligger jag istället. Med en lindad fot, en kopp te och ELLE.

Ajajajaj.

Jag som hade sett fram emot att dansa! Efter halva danslektionen händer något med min fot, helt plötsligt blixtrar en smärta till mellan tårna och jag kan inte stödja på foten. Förstår inte vad det kan vara och det gjorde inte min fina danslärarinna Maria heller. Så nu sitter jag här och deppar och försöker massera min fot..

Jazz.



Ikväll blir det dans med mina favorittjejer. Äntligen får jag skaka rumpan till I kissed a girl! Ska bli superkul! Sedan blir det hem och skriva inbjudan till min Student.

Solig måndag.



Såhär spenderas min eftermiddag. Sol, mode och en kopp kaffe.

Here comes SP3C.




Till detta hotell i Berlin bär det av om två veckor. Klass SP3C ska göra stan och ha fyra underbara dagar tillsammans. Härliga vänner, värme, coola människor och semester. Det kan verkligen inte bli bättre! Någon där ute som har tips på vad man verkligen inte får missa i staden?

Skinnbyxor.

Fick precis reda på att mamma gjort sig av med ett par gråa, höga stuprörs skinnbyxor från 80talet och jag kan inte annat än gråta.

Rädda mig.

Jag dör av tristess. Orkar inte skriva en rad till på mitt arbete men måste. Riktigt, riktigt drygt och jag gör allt för att slippa. Hämtar en skål chips (måste ju tugga på något), kollar igenom lite bloggar (måste ju hålla sig uppdaterad) , skriver på min egen (man måste ju uppdatera), hämtar ett glas med vatten (man blir ju törstig av chips) osv osv.... 

Valentine.



Historia.

Idag blir det en dag fylld med Historiearbete. Ja så går det när man skjuter upp saker till sista dagen. Men inte så mycket att göra, jag bänkar mig framför datorn med en kopp te och lite naturgodis och skriver klart mitt arbete om Döden.  

Besviken.



Hon har super snygg stil när hon glider genom New York i serien The City. Vad är då grejen att hennes fall line inte alls är snygg? Visst coola bilder, men skumma plagg och jag menar: en rosa neon logga? Hur tänkte dom där?

Lugn helg.



Kvällen har bestått av bakad potatis (Yes jag är beroende) med Pappa och Älsklingen. Robinson med hejarop och klagomål, är riktigt insatt och missar inte ett avsnitt! I tell you. Philip som är en riktig rockstar festade till sex i morse så nu ligger han utslagen på min säng och jag kan inte vänta till jag ska krypa ner hos honom. Ha en mysig lördagskväll!

In chains.



Äntligen mina! Nu ska jag kedja fast mig i dessa härligheter fån HM, 129 kr. Värt varenda öre.

Glass, sång och sol.



Morgonen fylldes med sång i stämmor, gympa och situps till Beatles musik. Voiceingspa var hur roligt som helst! Efteråt blev jag intervjuad till en tidning om vad jag tyckte. Kul! Sedan var det modelluttagning till Reebok och det togs bilder och fylldes i formulär, får väl se hur det går! Dagens höjdpunkt var ändå Ben and Jerry's glass i stekande sol!

Sängen kallar snart.



Det blir tidigt i säng ikväll. Upp med tuppen i morgon och gå på VoiceingSpa med Mamma och Fru Husberg. Spa och träning för rösten, intressant. Nu blir det veckorevyn läsning i min sköna säng med hjärttäcke.

Abba.



Nästa fredag då vi ska ha vår Abba konsert ska vi vara klädda Alá 70-80tal. Jag kommer nog köra en stil som den ovan som Chanel bjuder på! 

Svartvittrutigt.


Idag hade min vän Katinka köpt mina älskade skor från scorett och jag dog lite av avundsjuka. I kväll blir det Abba sånger för hela slanten och jag laddar med kaffe och rån.

Must have.


Bild: Här

Denna mycket fina klädhängningslösningen för man punga ut 129 kr för på IKEA. Är inte det som hittat? Got to have one.


Bilder från pappas äventyr.








Acne.



Är inte dessa armband och ringar från Acne hur läckra som helst!?

Söndriga vinglas och höga klackar.


 

Det var supermycket folk i en lokal som kanske var lite liten. Men visst det var 50 dagars och jag hade jätte roligt! Mycket trevlig lugn förfest hos Mia (med de rosa glasögonen som var Ottilias) och sedan en vild kväll på Kaptensgården. Söndriga vinglas, tusen kindpussar av André, barhäng med Edward och dans med Lotta förgyllde min kväll.

Dödstrött.

Jag är bara inte en sådan människa som är skapt för att vara ute och festa och sedan gå upp kvart i sju för en lång skoldag. Punkt slut.


Stunning.



En ung Kate Moss, audition för L'oreal för mycket länge sedan. Men visst är hon helt underbart vacker?

50 dagars.

Ikväll bär det av till kaptensgården för att fira att det är 50 dagar till studenten. På med nitvästen, kliv i kilklackarna och sedan ska vi slå klackarna i taket. Eller hur girls?

Ett steg på vägen.



Idag kom min studentmössa. Hoppsan! Helt plötsligt ett stort steg närmare studenten. Och idag pratade vi bal och studentveckan i skolan. Den 4 juni smäller det.! Men egentligen, detta är målet vi strävat efter hela vårt liv. Ta studenten, gå ut skolan och bli vuxen. vad händer sen? Nya mål, visst. Men inget som riktigt kan mäta sig med detta. Inte enligt mig.

Vem var först? Gry.



En bild tagen från en av mina favoritbloggare Linn. Som nu uppmärksammat min älskade nitväst från Levis som jag ägt i en månad. Yes jag var först och Ja alla borde inspireras av moi gällande detta! Gokväll.

Tomorrow.



Detta och ett par mörka blåjeans hade jag velat spatsera runt i tomorrow. Yes Please.

Samma stad.


Galleriutställaren själv, Katinka


Jag antecknar till rapporten för malmotajm.se


Älsklingen med fotot på sig själv bredivd

Idag hade min älskade vän Katinka en fotoutställning i Västa hamnen. Hon hade porträtterat människor i Malmö, hur väl känner man dem som bor i samma stad? Väldigt intressant, underbara bilder och härlig information om människorna på bilderna.

Solsken och goda dofter.


Jag i västra hamnen i eftermiddags

Idag var det skola och Oj så trötta alla verkade vara, Ja på lovet vänder visst alla på dygnet! Det var strålande sol hela dagen och det luktar vår! Tog min nya svarta klänning med strumpbyxor och en oversized jeansskjorta, mycket bra val en dag som denna!  

Bilder.Vänner.Glädje.


Min bästa vän sedan fem års ålder

Monroe Lips

Jag och Fina Fanny

Klassfest för SP3C

Jag och Carolina

Karl

Nytt utseende.

Ville ha lite förändring. Är inte klar men kom en bit på vägen. Vad tycks?
Ignorera inlägget, ändrade tillbaka. Blev inte nöjd! Snurrigt.

Mig äger ingen.

Slog precis ihop boken Mig ägen ingen av Åsa Linderborg. Oj vilken stark bok och tårarna rinner ner för mina kinder. Den var bra, den var målande och den var otroligt kärleksfull. Trots att hon växte upp med en alkoholiserad pappa beskiver hon honom med kärlek och hon vet på något sätt att han gjorde det bästa han kunde. Vilken bok, läs den.


cocoo.se


I'm in love. Yes! 195 riksdaler och jag vill ha det NU.

Prosit .

Här ligger jag och snörvlar, Yes jag är förkyld igen. Jag som skulle komma igång på riktigt med träningen och allt. Men det finns inte mycket mer att göra än att ligga i sängen och snyta sig och hosta och försöka bli frisk. Middagen igår var riktigt mysig och idag står Histoirearbete högst på listan. Ett arbete om Döden, spännande.

Summer in the city.


Dagens låt: Summer in the City.

Solen skiner, musiken är på och livet leker. Klädd såhär bär det av till Älsklingens familj på middag.

Kedjor.




Kedjor är smookin' hot och den trenden hakar jag på. YES.

Min kamera är hemma.

En underbar kväll igår med Påskmat, familjen, Robinsom, Vietnameiskt kaffe och pappas alla berättelser! Han har verkligen haft det helt fantastiskt. Kommer visa några av hans bilder här på bloggen i veckan. I morse var det upp tidigt och sjunga i Kyrkan, Påskmässa med alla körerna. Mysigt men det tog riktigt lång tid, kom hem för bara ett tag sedan. Nu blir det filosofi i solen!

Penelope Tree.


Ikväll blir det tidigt i säng för min del.  Jobb i morgon med världens finaste sedan påskmiddag med mina Älskade föräldrar. Godnatt.

Glad Påsk.


Hittade denna bild hos Emma. Och visst är den bättre än kycklingar? Nu ska jag umgås hem till Katinka och umgås.

Min vän Katinka.



Min vän Katinka, hon som opererat halsmandlarna, ligger nu hemma och klagar. När jag kom hem idag hade jag fyra nya meddelanden på telefonsvararen. Och med bara några minuters mellanrum har Katinka ringt, klagat, sjungit och hotat för att jag skulle ringa tillbaka. Sista meddelandet sa hon inget, man hörde endast låten: All by my self, i bakrunden..

Min pappa är hemma.



Efter två månaders kringresande i Asien med stopp som Kambodja, Vietnamn och Thailand är han nu äntligen hemma. Bärandes på snygga klockor, eleganta schalar och rismålningar.Jag snodde genast med mig en schal men mina presenter kommer tydligen i morgon. Kan det bli bättre? 

Torsdag.

07.20 - Upp och hoppa för att vara på riskutbildning vid klockan nio.
Hinner inte hem om utan är i Höllviken 13.00 för att tillsammans med Erica skrama för Bangladesh. Och Yes, ett stort tack till alla som la en slant och därmed stödjer Diakonias verksamhet i Bangladesh.
15.00 Hem, hinner slänga i mig lite nudlar sedan blir det buss in till Älsklingen
18.00 Middag med Philips underbara familj, årets första jordgubbar åts, och sedan mys i hans lägenhet med världens sjukaste film.
23.58 -  Nu slutar denna dag och i morgon blir det inte heller mycket uppdatering då vi firar morbror under dagen och sedan kommer min Älskade pappa hem efter två månaders kringresande i Asien!

Sång och myskväll.



När jag nu ger mig ut i solen påväg till kören blir Emma min inspiration. Höga utsvängda jeans, ett slarvigt linne och svart kavaj. Ikväll ska det övas påsksånger till söndagens framträdande och därefter filmmys och vindruvor hos min bästa vän.

Chloé.



Oj så söt och bubblig. Denna vill jag ha i sommar!

Orkar inte.

Jag hatar att plugga när man inte är på humör för det men måste ändå. Det är verkligen hemskt. Och nu har jag tappat intresset för det jag skulle skriva och funderar på att byta ämne och börja om, suck.
Glädjer mig åt att min smarta vän Stefan var i tidiningen idag och svarar på frågan om han vet varför vi firar Påsk. Han svarar: Var det inte för att nån typ dog?

Ali Michael.



Passar bra att det är molnigt och lite kallt idag. Då kanske jag kan ta tag i plugget och skriva lite på mitt historiearbete, man kan ju alltid hoppas. Har fått ett erbjudande att åka till Lettland på något slags seminarie eller något i juni, får fundera över den också idag. Vad händer för er en onsdag som denna?

Säsong fem.

Om jag älskar The Hills? Yes I Do. Om jag älskar att bädda ner mig i sängen och följa drama, intriger och skvaller? Yes I do.

Peace and Love.

A Camp, Anna Ternheim, Gentleman, Frida Hyvönen, Hallo Saferide, Laakso, Laleh, Lars Winnerbäck, Lykke Li, Mando Diao, Mötley Crue, Pete Dohrety, Razorlight, Maria Mena, The Kooks  och The sounds. Och alla samlas dem på Peace and Love festivalen i Borlänge. Ses vi där? EH, Ja det gör vi!  


Summerbreeze.



Hon får för tusan alltid till det!

Get well soon.



Idag skänker jag en tanke till min bästa vän som blivit bestulen på sina halsmandlar. Ska kanske överraska henne med en Ben & Jerry's som plåster på såren?

Entré.



Det var soligt men blåste kallt idag så Philip och jag bestämde oss för att kolla in det nya köpcentrat Entré. Var där med mamma för ett tag sedan men hann inte kolla in allt. Helt Okej affärer, mest utbud till tjejer, cool byggnad. Annars sådär. Ska sätta mig och finurla på inbjudningskortet till studenten och sätta mig in i sånghäftet nu. Hörs sen!

Hey, you are awesome.


Oj så fint.


Grattis till mig.

Jag vann veckans blogg. Grattis till mig :) Tack så jätte mycket alla ni fina som röstade!


The Hills.



Yes! Idag börjar sista säsongen av The Hills och jag är lycklig. Alla som känner mig vet att jag är helt frälst på romanstiska komedier och riktigt amerikanska filmer. Och här finns en såpa med snygga människor, mode, skandaler och intriger. Och den är dessutom tagen ur det verkliga livet. Kan det bli bättre!?

Märtas.



Såhär ser det förresten ut på Märtas café som jag nu verkar bli stammis på. Eller hur ser det mysigt ut? Mötet gick super, solen strålade och kaffet var ljuvligt. Våren är verkligen här och min svarta MCjacka används flitigt. Nu kopplar jag av efter att ha dammsugit hela huset och gjort mamma glad, hon kommer få en fin överraskning när hon kommer hem!  

Night.



Nämnde jag att jag är helt obsessed av Erin Wasson!? Well, kvällen spenderas med Älsklingen och Simon i deras nya lägenhet, And i like it! I morgon blir det möte klockan tolv på Märtas med tre underbara tjejer och en välbehövd kaffelatte.

Training.


Självklart, nu när jag bokat in träning så klarnar det upp och solen skiner! But, what to do? Älskar att träna och har varit sjuk en längre tid, nivet sådan förkylning som inte släpper, så nu ska jag komma igång igen! Bodyjam med min vän Johanna står på schemat idag. Hur spenderar ni er eftermiddag?

BikBok.





Sunday.



Såklart är det molningt och inte alls lika varmt idag när jag är ledig. Sitter i sängen med How I met your mother på och en kaffe i handen. I eftermiddag blir det träning och sedan hem till Älsklingen för första kvällen i hans nya lägenhet. Lovely.  

nuknuk.

En mycket söt blogg jag följer har en tävling där man man vinna väskor från nuknuk.se. Och jag har gått och kärat ner mig i en brun mocka väska med fransar. Den är fantastisk och jag kan inte tänka mig en bättre vårväska. Be mine? Minicookie.

Alla är ute.



En värmebölja har trätt in över min stad. Och jag var fast inne på mitt jobb. Men jag deppar inte, arbetskamraterna gör livet lättare och jag fick äta en god bakadpotatis. Fick dock se både bara armar och ben på våra kunder och Oj så härligt väder det var utanför. Blir helt pirrig.

Höllviken by night.





Oj vilken kväll! Charlie fick presenter och jag drack cider. Vi skålade och sjöng på gamla klassiker och kvällen blev natt. Mötte upp Lotta i Höllviken och kvällens skämt tog form, Lotta trodde nämligen att Robison visades på fredagar, Vilket Skämt, har inte människan koll?! Alla var där och vi dansade och tjoade, Sundsgymnasiets studenter 09.

Sommar?Vår?.



Superhärligt! Stekande sol, kortärmat och i sällskap med två av mina bästa vänner. Så har min eftermiddag spenderats. Med en Latte i handen och solen i ögonen på Märtas mysiga café som jag fullkomligt Älskar!

Erin Wasson.





Vet inte om jag är sist i världen med att upptäcka Erin Wasson. Supermodell och nu även designer och jag måste säga, Hennes kollektion är helt stunning!

Värmevärmevärme.



Solen strålar och jag sitter i en gul solstol med datorn och veckorevyn som mina vänner. Kate Nashs underbara stämma blandas med fågelsång och det blir vamt på mina jeans. Endast en skjorta och byxor är på och jackan hänger fint i garderoben. Ikväll är det fest med vännerna och utgång till millenium, Sundsgymnasiets treor ska fira där ikväll. Och det är minsann Påsklov.

Igår va det musikal.

En middag i min Älsklings nya lägenhet, en liten tripp på stan och en riktigt rolig musikal. Så såg gårdagen ut och den var helt fantastisk. Jag är på Topp och allt är perfekt! Fanny och Sofia var de finaste Indierna och Anton fick sin hatt tillbaka efter att Philip hållt den fången någon månad. Alla var glada och fåglarna sjöng!


Ett mysterie.



Inga bilder från min barndom finns på datorn. Alla är insatta fint och prydligt i album. Ingen vet var eller exakt när denna bild är tagen. Ändå har en av mammas vänner den på Sin dator och vet inte hur den hamnat där. Världens största mysterie, en bild som inte är tagen med digitalkamera, inte inscannad och inte ens en bild vi kan minnas har dykt upp ur tomma intet. Mystiskt.

De läckraste skorna ever.


Hej kameramobilbild.
Men jag vad bara tvungen att visa er dem, min nya förälskelse.! Och är dem inte hur läckra som helst? 1000 kronor på Scorett och som valigt har jag naturligtvis redan tänkt ut massa outfits som passar till. Give them to me.

Fullrulle.



Skulle till stan, javisst. Och där stannade jag till fem och hade sedan en timme på mig att äta och ta mig till kören! Hur planerade jag den? Mamma mötte upp mig på HM och sedan gjorde hon och jag stan. Min älskling fick en present, världens coolaste ljusblåpilotbrillor och han blev glad, superglad. Själv med mig hem fick jag ett par svarta Ray Ban kopior, tajta utsvänga Lee jeans och en rutig skjorta man knyter i midjan. TOPPENDAG! Eftersom min kamera fortfarande är fast i kambodja kommer bilder sedan.

Sparmånad.

Idag är det 1 april och jag och Älsklingen inleder vår sparmånad. April är ändå ingen kul månad så man kan lika gärna spara pengarna denna månad och ha ännu mer att spendera på uteserveringar, vårkläder och annat i maj. Det är skönt att spara tillsammans, då hjälper man varandra och hittar på gratis aktiviteter tillammans istället! Och då kan man faktiskt bli överlycklig när man hittar ett presentkort på HM från 100 kr, då blir det kanske en snygg svart Hmklänning idag. In till stan bär det av iaf!