Militärkeps.



Philip har en riktigt snygg gammal militärkeps. En äkta. Kanske från Ryssland. Jag vill också ha en men mitt huvud är litet. Alldeles för litet för äkta Ryska militärkepsar. Denna från H&M divided kanske passar mig bättre. Kan ju alltid prova.

Arga insekter och sol.

Kom precis in. Ägnar mina lediga dagar åt att sola. När solglimtar kommer fram mellan molnen. Alltså. Men nu orkar jag inte mer. Insekterna börjar bli aggressiva och det blåser faktiskt. Ikväll blir det grillning. Men fina kusiner och släkt. Och jag kör. Såklart. Kvällens chaufför.

En Kärlekshistoria.



Äntligen har jag sett den. Helt underbar. Precis som kärlek ska vara.

I die.


Bild: Erica

Här är skorna. Ericas alltså. Som hon köpte idag. I die.

Gårdagen.




Trots en liten regnskur blev kvällen jätte mysig. Gott vin, goda ostar, underbara kakor och fantastiska tjejer. Kan verkligen inte spendera en onsdagskväll bättre. Tack fina Korre.

Galna biliser och urläckra skor.


Ring: Topshop Armband: H&M

NovaLund hade minsann mycket att bjuda på. Finfina ringar på Topshop. Och helt underbara skor. Undebrara. I die. Och Erica dog också. Samt hennes plånbok när hon köpte dom. Förutom ringen kom jag hem med två finfina klänningar. Visar vid tillfälle. Fantastiskt dag. yesyes.

Nova.

Nu bär det av mot NovaLund. TopShop ska kollas in med fina Erica. Och en fika hinns nog med det också.

Topp.



På Urban Outfitters finns denna läckra skapelse. Och jag ska kolla in den. Kanske köpa den. I Stockholm.

Ost och kex.



En sommarkväll som denna blir det ost och kex. Och vin. Hos Korre. På hennes treass. Helt underbart.

Ett uppdrag.

Jag och Katinka har en tävling. Jag har ett mål. En utmaning. En Sommarutmaning. Och jag kommer vinna. För jag drömde det inatt. Så det så.

TopShop.



En urläcker kreation från Topshop. Ska kolla in den i morgon när jag och Erica styr kosan mot NovaLund.

Mötley Crüe.



Jag är helt fast i Boken. The Dirt. Grabbarna i Mötley Crüe är helt sjuka i huvudet. Och likaså deras liv. Det är spännande, hemskt, faschinerande och tragiskt. Allt på samma gång. Och sluta läsa är inte ett alternativ. I'm hooked.

Surfin' USA.






Blondie.

Har precis kommit hem från gymmet. Lagar spenat. Med lax. Sjunger högt till Blondies Dreaming och Älskar allt. Jag är fri. Och snart väntar USA. Minsann.

Skorna.



Helt underbart. Dom är perfekta. Mina höstskor, alltså.

The Dirt.



Efter mitt lyckorus lugnade jag mig lite. Lite. Då blev det solning med min nya favoritbok The dirt tillsammans med digestive, saft och körbär. Sedan bar det av in till stan med Fanny för att fira med ett par nya skor.

Äntligen.

För att jag har tagit KÖRKORT! Fy fan vad jag är Bra!

Ringar.

Är jag nördig eller är jag nördig? Det första jag lägger märke till i Harry Potter filmen är Dumbledores ringar i början av filmen. Men ja, riktigt snygga var dom minsann.

Firar.

Idag firar vi. Med panini och kyckling samt Harry Potter filmen med Pappa. Och i morgon firar vi också. Hoppas jag. Eller jo, jag bestämmer att vi gör det. Snart, Bio.

Give me.



Tröja: Alexander Wang Shorts & ring: TopShop Skor: Din Sko

Ingen sovmorgon. Aldrig sovmorgon.

Var ett tag sedan jag sov ut nu. Ett bra tag. Mer än en vecka. Men Onsdag så. Längtar tills dess. Norrsveden spelas och jag fönar håret, börjat bli en tradition sådär. Sätta på Norrsveden så fort man vaknat. Lite mysigt minsann. Well, wish me luck.

Universal love.






Har nämnt dom innan. Men gör det igen. Bandet är grymt och jag kan inte sluta lyssna. Någonsinn. Fast jag snart kan sjunga med i alla låtar. Nästan. Bilderna är tagna av bl.a. Mig från deras release spelning på Debaser.

Jag vill ha.


Urläckra väskor. Den i svart helst, tack. Wang. Såklart.

Dåså.

Nu är testen slut. Kan inte göra fler och jag är Nöjd. Det kommer gå vägen detta. Så nu spenderas kvällen med en gråtfilm på trean. Eller jag tror det är en gråtfilm. Lite tårar sådär en söndag. 

Nya favoriten.


Hatten används flitigt och jag bygger på med stort halsband, armband och ringar. Yes.

20 år.

Idag är kalasdag. Det var ett tag sedan jag var på kalas och jag har minsann saknat tårta. Så efter en tidig körlektion denna morgon blir det nu en eftermiddag med tråta. Inte helt fel det inte.


Lite tråkigt sådär.

Jaha. Då sitter man hemma och pluggar en lördagskväll. Mina vänner är ute och dricker öl. Jag vill också dricka öl. Eller inte öl. Men cider. Jag dricker egentligen inte öl. Det är bara så mycket coolare att säga. "Ska du med ut och ta en öl?" än "Ska du med ut och ta en cider?". ja. Så var det visst med det. Godnatt.  

Gah.





Erin. Vem annars?

Tjejkväll. Och Hannes.





Gårdagskvällen med Grillning var verkligen supermysig. Hannes var grillmaster och vi frossade i grillspett, sallad och fetaost. En hel kväll med tjejsnack, skvaller, vin, fina människor, god mat och skratt är det bästa som finns. Yes, nu blir det Pizza med pappa, om vi nu kan enas om smak villsäga. Ikväll: körskoleplugg. Grattis till mig.  

Såklart.

Jag är genomblöt. Det ösregnade när jag gick hem från jobbet. Men nu, när jag gått in och stängt dörren. Ja, då skiner ju solen. Såklart. Efter snart en vecka med detta väder ber jag till vädergudarna att ge mig sommarsol. Till min semester alltså. Som börjar Nu!  


Knuten och jag.



Nu drar knuten och jag hem till min fina vän Sofia. Det blir grillning, vin och tjejkväll. Mycket fint det. Tack och Adjö.

Pang.



No just a hat.



Hittade en hatt hos Pappa igår. Den är från hans far, eller kanske till och med hans farfar. Men nu är det iaf min, och jag älskar den!

Acne.



Jackan. Oh yeah, fullträff igen. Acne såklart.

Viktiga saker.

Är frånvarande. Det är viktiga saker på gång. Det handlar om körkortet och jag pluggar på som en dåre, hinner inte så mycket annat. Jo förresten, köpa ett par skit snygga slitna jeans, Det hann jag med idag. 

That guy.



Love it. Skulle själv kunna tänka mig exakt samma outift. Ja, på mig också alltså.

Helt sjukt.

Tittar på ett program på tv bara för att sysselsätta mig. Cheaters heter det och jag mår illa. Det är kvinnor som anställer detta TVteam för att spionera på deras män som de tror är otrogna. Svinen är självklart det också och då ska hela kamerateamtet avslöja dom. Kanske det sämsta program jag någonsinn sett, och då kan jag föja ganska"B-igra" program minsann.

Förresten.



Mina skor från Din Sko har äntligen kommit in på hemsidan. Undra om de finns i butik? Kollar upp saken i morgon.

Finfint.




Erica är fin, och cool också för den delen. Jag trivs bra med sådana fina som henne. Godnatt.

Detta är sjukt.


Mysigt.

Efter en lång och hård dag på jobber är jag, död. Då passar inget bättre än en kaffe med en fin Erica och en massa catch up!

Monki.


Bild: Fashion Flash

En fantastiskt skapelse av Monki som kommer i höst. I want it, med ett par svarta jeans, klackar och massa halsband, helst. Yes.

Mitt Stockholm, Katinkas Stockholm.

Jag semestrar visst runt om i Sverige denna sommaren. Allt från Dalarna, Borlänge till Gotland och Visby till Halmstad och Stockholm. Yes, resan är bokad och den 5 Augusti bär det av med Katinka till Stockholm!


Gotland del III.

Vi gjorde Visby. Shoppade, åt goda tacos, luktade på rosor, spanade på Brats på kallis och åt smältande glass i racerfart. Har aldrig sett en glass smälta så fort, ganska fasinerade upplevelse måste jag säga. Hittade en Style by stars outlet and went bananas. Ojoj, men kom dock bara ut med en kjol. En väldigt fin sådan. Annars införskaffades ringar, massor med ringar. På kvällen blev det thaimat, ingen hit faktiskt. Jag somnade i soffan med 101 dalmatinerna i bakrunden.


Gotland del II.

Det blev en del bilkörning dag två också. Mot Fårö bar färden av och dagen tillbringades på en strand. Mycket fantastiskt må jag säga. På vägen hem upplevde jag något fantastiskt, som om jag ägde jorden. Jag stog på en Rauk. Häftig! Även den Blå lagunen besöktes, mycket fint klart blått vatten i ett kalkbrott. Efter en fin fisksoppa vid tio bar det av till Gute Vippen för min del. Dans på borden i Vipbåset med champagne och jätte härliga människor! Vilken kväll. Wow.


Gotland del I.

Att köra en hel dag gör att man får ont i rumpan. Det kan jag konstatera. Och att man somnar hur lätt som helst på båten över till Gotland efter det, det kan jag också konstatera. Men en fin belöning var att vår stuga praktiskt taget låg I vattnet, eller i alla fall så nära man kunde komma. Himlans fint det! Men dagen gjordes ändå av en väldigt fin gest från en främling och jag blev enormt smickrad.

Gotland del III.









Gotland del II.








Gotland del I.






Gotland.

Jag är inte död. Sluta leta. Jag är på Gotland, rättare sagt i Visby och lever livet. Och jag måste säga, Det är fantastiskt.

Galet.



The Sounds spelas på repeat här hemma. Men är det egentligen så konstigt när Maja Ivarsson är världens coolaste tjej!?

Falsterbo Horseshow.

Kvällen börjar hos Fanny i skanör med tjejerna och fortsätter sedan mot Falsterbo och Strandbaden. Utekvällarna verkar aldrig ha ett slut och jag Älskar det!


Today.




Dagen började med en solstol och körsbären som aldrig tar slut. När solen gick i moln blev det en mini roadtrip med mamma och Fru Husberg. Mamma went bananas och shoppade loss medans jag och Fru Husberg tittade på. Efter allt slit fick vi glass som belöning, trappan vid kanalen. Inte helt fel det.

Alexandre Ryback.



Finns det någon sötare?

En dag kvar.



I denna stuga på stranden ska jag snart spendera fyra dagar. Visby är staden det snackas om och jag längtar ihjäl mig.

Rufs.



Perfekt som vanligt. Ge mig rufsigt hår som ser sådär ofixat ut men samtidigt så.. perfekt.

Melina.

En hel kväll där vi har badat och kännt oss som 10 år igen. Körsbär även idag i solen och nu vankas Pizza och Gossip Girl. Det är i Genarp det händer förstår ni. Sveriges centrum.


Solen steker.

Mamma rensar ogräs och jag ligger i en solstol och tittar på. Så spenderar jag mer en gärna min andra lediga dag!

Yawn.



Förresten, detta linne från Topshop är något helt fantastiskt. Det skulle jag vilja ha, helst med ett par skinnbyxor. Bara så ni vet.

Fina kvällar minsann.

Kvällen spenderades med tre fina vänner, kaffe och körsbär. Mycket körsbär. Vi diskuterade människor och livet och lite andra saker som egentligen inte är så intressanta, som t.ex. hur mycket, eller lite Katinka fatiskt jobbar om dagarna. Men mysigt var det!


Sunlight.



Det blev ingen roadtrip till Älvsborg som ni kanske förstod. Vi vände efter en bit på vägen och så blev det middag på en uteservering i Halmstad i stället. Men inte var det fy skam inte. Vårt lilla gäng stack sedan hem och kollade fick och drack kaffegökar. Kaffegökar? Ja iallafall. Underbart.  

Hemma med halmen.

Då var man hemma igen. Hinner inte vända utan direkt bär det av till min fina vän Fanny som precis kommit från Hultsfred! Ojoj, Buzybusy.


Halmstad blev målet.


Oh Yeah.

Nu gör Johan sig redo och vi andra slappar i soffan. Det blir uteservering i Halmstad imed solen i ryggen och höga klackar på fötterna! En perfekt söndag. 

Tåget går 10.38.

Då bär det av! Första stoppet är Båstad och sedan får vi se vart vi hamnar. Kameran är på vift någonstans så uppdatering sker med ord. Gaska häftigt ändå. Take care. 

Gurkan.

Jag och pappa har fått sällskap i soffan av en liten fluga. Vi döpte honom till Gurkan.

Nu händer det grejer.



I morgon blir det tåg till Båstad för att sedan åka på roadtrip i Sverige! Jag och min fina vän John planerar att hälsa på gemensamma vänner i Älvsborg, men vi får se vart vi landar. Nästa vecka väntar sedan Falsterbo Horseshow och Visby! Kan det bli bättre?

Check this out.


Tröttare kan man knappt vara.

Denna och denna spelas på repeat och jag är inne i något slags Koma. Efter att inte ha varit hemma om efter en utekväll, sovit högst fyra timmar och sedan jobbat sju med riktigt mycket folk. Ja, då är man ganska död.

She's a Great one.



Bilder: Mikki

Den bästa fredagskvällen på riktigt länge! Mitt svarta nagellack invigdes, middagen avnjöts i Paulas underbara lägenhet, det skålades med drinkar på Operagrillen och natten dansades bort på KB.

Galen Malmökväll.

Nu bär det av iklädd svarta klackar för att dansa bort Malmönatten tillsammans med mina underbara tjejer.


Paljettjackan ska på igen.



Fikan blev till en middag och middagen en promenad. Underbart spontan kväll med min fina vän. I morgon blir det upp klockan sex för mer jobb och sedan bär det av till Malmö under kvällen för middag med tjejerna, kubbturnering i parken och utgång. Kan en fredagskväll bli bättre?

Din Sko.



Budgetkedjorna blir minsann bättre och bättre. Dessa skor? I Die. Kommer ut i butik i juli/augusti och jag är först på plats!

Update.



Jag bara älskar lukten av sommarregn! Nu är världens Bästa Isabelle nere från Göteborg och det vankas fika och en hel kväll med chatching up!

Förlåt.

Jag reparerat ett krossat liv. Återkommer.

Jaha.

Forgiveness if I left you all believing That I'm the one ‘cause I feel like none.

P&L.







Eftersom jag är en ganska klumpig människa lyckades jag ha sönder mitt minneskort till kameran. Som tur var fanns Katinka tillhands och räddade mig. Lyckades dock få bilderna från Ebbas middag på kameraminnet och har slarvat bort min sladd. Så njut av fler P&L bilder så länge.!


Monroe Lips.






Foto: André Larsson

Ibland vill man bara sola.

Skulle mest av allt vilja ta min handduk, slänga på mig min bikini och bege mig till stranden. Men nejnej, då måste man jobba, och inte bara idag utan i morgon också! Om inte vädret håller i sig tills på söndag så att jag kan få bada vet jag inte vad jag tar mig till! Gårdagen var superrolig och jag vet inte vad jag ska ta mig till när Ebba flyttar, Stockholm får väl bli mitt andra hem?

I'm off.



En dålig poosemin, men en bra kvällsklädsel. Nu måste jag halvspringa till bussen i mina klackar! TJO!

Dancing with myself.



Låten spelas på repeat och jag gör mig redo för kvällen. Paljettjackan ska premiäranvändas och klackarna ska slås i taket hos min fina Ebba. Varken avskedsmiddag eller födelsedagsfest är det men en otroligt roligt kväll kommer det att bli. I just know it!

Visby.

Resan är nu bokad och den 15 Juli bär det av! Visby här kommer jag!

HarleyDavidson.



Världens coolaste tischa blev idag min! Vintageavdelningen på Weekday, 180 riksdaler. Ett riktigt fynd!

Med små flugor och myror.

Jobbade i enorm värme idag, blev lite rädd att jag skulle svimma, Igen. Men efteråt kom belöningen med två fina vänner och lite shopping. Middagen avnöjts i trädgården med solen i bakrunden och katten under bordet. Nu ska jag kolla resor till Gotland. Tjohej!


Genialt.



Dessa underbaringar är från H&M och ska tydligen komma ut i höst. Ynka 399 kr ska dom visst kosta. Hej på er och välkomna in i min garderob!