Ring out wild bells

Snart nytt år.! Detta året har gått riktigt fort, men det har iförsig alla andra år gjort också. Känner på mig att det kommer komma en liten resumé av 2008 på nyårsdagen, känns som att jag kommer skriva ihop något iaf!

Såhär på kvällskvisten tänkte jag länka till några bloggar jag brukar läsa, så att ni också kan ta del av dom!
Erica
Johanna
Stinalee
Blondinbella, behövs väl egentligen inte länkas till men iaf.

Afro Power Dance

Har precis kommit hem från en dag full av ärenden med mamma och nu ska jag luta mig tillbaka i min säng och läsa SOLO och dricka kaffe! Lovely! Sedan blir det träning med mamma, Afro Power Dance. Har fortfarande riktig träningsvärk från Bodycombaten i söndags så idag blir det inte fulltempo träning.

Nej nu är kaffet klart! Ha en fortsatt trevlig dag!


The City

Alla som känner mig vet att jag följde The Hills och älskade serien! Att få åka till LA för en stund och få en inblick i ett oerhört glamoröst liv är riktigt roligt! Säsong fyra av The Hills är nu slut och vad jag har förstått kommer det inte kommer fler, men jag är inte säker. Nu har iaf en ny serie startat, The City. Men Wihtney från The Hills som nu flyttat till New York för att jobba för ett stort modeföretag.

Har precis legat och tittat på de två första avsnitten av serien och var faktiskt inte riktigt om det är värt att följa, visst Whitney verkar jätte gullig och så men hela serien verkar lite konstlad och överdriven. Men jag kan inte förkasta det efter två avsnitt, får väl se iaf tre till! Jag kan ju alltid följa serien bara för att få se de olika outfitesen som Withney har, Underbar stil!



Ikväll bar det av till Katinkas hus!

Det var där det hände ikväll. Jag, Charlie och Johanna åkte till Katinka och fick sitta med lite vid middagen och dricka vin och ha trevligt.! Vi gick sedan i lugn takt ner till Katinkis nedervåning och snackade skit, läste modetidningar och lekte med hennes nya dator. Mycket Trevligt.! Jag fick en extra födelsdagspresent av Katinka som hon köpt i New York, en Brooks Brothers parfym, TACK!

Som sagt, mycket trevlig kväll!







Mina fynd!


Jeans från Weekday


Tröja från Vero Moda

Vad har hänt idag?

Klockan ringde åtta i morse och då var det bara att kliva upp och direkt in i duschen för att vakna! Efter frukost och sminkning bar det iväg in till Malmö för min stora intervju! Jag blev nämligen intervjuad av en Au Pair organisation om att vara Au Pair i U.S.A. nästa höst! Intervjun var på engelska och det var jag jätte nervös för! Men varför då egentligen? Jag kan prata bra engelska och intervjun gick såklart jätte bra! Nu ska jag bara göra en rikitg ansökan som familjerna i U.S.A. sedan kan titta på! Spännande! Wish me luck!

Philip anslöt vid tolv och sedan gick vi på stan. Jätte Mysigt! Vi hittade både jeans på rean och jag hittade även en översnygg topp på Vero Moda, där jag faktiskt aldrig ens brukar gå in! Visar bilder på plaggen sedan för nu är det middag!
Spenatröra med kyckling och pasta. MUMS!

Här kommer världens godaste spenatröra:
Hackad spenat
Creame Fraiche
Grönsaksbuljong
Italiens salladskrydda

Värm spenaten på spisen så den tinar, tillsätt de andra ingredienserna och blanda och värm! Kan avnjutas med fullkornspasta och parmesan!



Min Älskling på Waynes, mitt nya favorit café tack vara deras kaffelatte med vitchoklad!


Såhär såg jag ut idag.!

Träning

Jaja, nu är jag väl ganska nöjd, men headern är inte klar och lite småpill är kvar, men det får vänta!
Var och tränade innan med Johanna, Julia och Paula. Bodycombat! Det är självförsvar, eller hur man nu ska förklara det. Riktigt jobbigt och kul! Hade på mig mina nya träningskläder som jag fick av mamma i julklapp och jag kände mig riktigt snygg! Det kändes som jag var stammis på Formtoppen och brukade träna där i mina snygga tränngskläder varje dag liksom.! Jag tror att det är ganska viktigt att du känner dig duktig och riktigt laddad innan ett träningspass!

Nu ska jag ladda inför något annat som händer i morgon. Men det får ni höra om då!



Ny design?

Hmm.. Nej! Denna design är jag inte nöjd med för fem öre! Jaja, det blir väl att testa igen dådå.! Tillbaka till arbetet, snart kommer en ny design. Spänning i vardagen alla läsare!

Australia

Igår var jag och min Älskling på bio och såg den nya filmen Australia. Är filmen underbar eller är den underbar? Den är så otroligt vackert filmad med fantastiska vyer och starka scener! Det är en riktig storfilm i klass med Titanic eller Sagan om ringen trilogin och jag rekomenderar den varmt!


Nicole Kidman är en fröjd att titta på. Underbar skådespelerska!


Hard workwork

Igår var det lördag och alltså dags för mig att jobba! Det var riktigt mycket folk på stan, alltså fullt hos oss! Det var stressigt men tiden gick fort och arbetskamraterna är roliga så det är bara kul att jobba! När jag kom hittade jag direkt min julklapp på hyllan, inslaget i fint rött papper. Inuti låg två underbara Filippa K muggar som jag nu kan lägga till i min samling!



Dålig uppdatering!

Förlåt för dålig uppdatering men har knappt hunnit vara hemma känns det som! Senast jag skrev var den 25:e och sedan dess har jag faktiskt hunnit med ganska mycket!

I fredags var det första readagen och jag åkte in tillsammans med Sofia för att slåss med alla shoppinggalningar om fina reaplagg! Jag hade förväntatmig mycket folk, men synen vi möttes av när vi i lugn takt traskade in på Gina Tricot var helt sjuk! Det var kö upp för hela trappan och folk slogs och puttades! Det är faktiskt bara kläder! Och så överdrivet fina saker fanns det faktiskt inte. H&M hade inte alls mycket kläder på rea och Monkey hade väldigt underliga storlekar som låg där i högarna. Lyckades dock sno till mig en grå klänningströja och ett par mörkblå chinos från Gina!

Vi lunchade med Johanna och Ebba på Gökboet! Jätte mysigt ställe på lilla torg, dit måste jag gå oftare! En stund efter det fick vi skjuts av Philip hem. Kvällen spenderades sedan hemma hos honom med hela hans familj och det smaskades kalkon och spelades spel. Lovely! Jag somnade sedan till skräckfilmen Silent Hill som jag ändå inte vågade titta på.




Promenad!

Pappa berättade att på hans tid så var allt stäng på juldagen och på långfredagen. Verkligen Allt var stängt! Undra hur vi hade klarat oss idag om verkligen allt var stängt?

Jag spenderade dagen med att göra, inget vettigt alls! Men var ute på en lång uppfriskande promenad med de tre bästa! Vi är ett gäng på fyra tjejer som varit allra bästa vänner sedan vi gick i sjuan. Under hela grundskolan var vi verkligen oskiljaktiga! Det känns väldigt konstigt att bara få träffa dom ibland och inte ens ha dom på samma skola! Eller ja, inte alla på samma skola iaf! Men,då blir tillfällena då vi träffas ännu mer speciella!


Fanny stretchar efter en lång promenad!


Julafton!

Igår var det julafton, kanske den dagen jag längtar mest efter varje år! Vintern är min favoritårstid med alla levande ljus, juldofter och julmys! Vi i min familj har aldrig varit hela tjocka släkten på julafton då vi är ganska utspridda i vår släkt, vi firar jag, Mamma och Pappa. Och det är helt underbart!

Jag är mycket för traditioner och vi gör nästan alltid samma sak på julafton. Åker runt på julklappsutdelning till vänner och pojkvännen, äter fisken, ser Kalle Anka, myser lite, äter den varma maten, ser Karl-Bertil Jonssons julafton och sen öppnar paket! Lovely!





Pay it forward

Vissa dagar passar det att titta på Gråtfilm, och idag var en sådan dag! Jag och mamma kröp upp i soffan och tittade på Pay it forward. Och om den var bra? Den var helt underbar! Denna film är verkligen sevärd och jag tänker tvinga på den på alla jag känner! Gör en kopp te, värm några lussebullar och kryp upp isoffan med denna film! Och det skadar ju inte att en av de bästa barnskådelspelarna Haley Joel Osment är en av huvudrollerna!




Är han inte underbart söt?

Juljul!

Alla klappar är inhandlade.
Hela huset luktar jul.
Min julaftonsdress är bestämd.
Julmaten är inhandlad.

Nu är det Jul.


Vuxen?

Nu när jag är stor och vuxen, vad passar då inte bättre än att vara lite töntig och liten?
Ska äta lite av Ben and Jerry´s glassen jag fick att Stefan igår och kolla på systrar i jeans. Ja, jag vet, filmen är töntig, dålig och gjord för typ 12 åringar. Men va fan? Blake Lively är ju med iallafall, alltid något!






Dagen då jag blir stor!

Idag är dagen jag väntat på och längtat efter Så länge! Nu är den äntligen här!

Den började med att jag och Philip åkte in till stan för att jag skulle bli sminkad på Face. Det blev riktigt bra och jag kände mig jätte fin! Min mamma och pappa anslöt vid halv sex och då gick alla fyra till Gozzip för att jag skulle få beställa min första drink. En Cosmopolitan, precis som i Sex and the city! Vi satt i baren ett tag och gick sedan till Mando och åt middag, riktigt gott! Sedan hem och öppna de sista presenterna och såklart uppdatera bloggen!



Min sminkning, fint va?


Jag med min Cosmopolitan på Gozzip


Mina presenter av Philip. Ett par skor, skinnhandskar, schal och tavla!


Några av presenterna jag fick av mina vänner, TACK!





Min 18 års fest!

Idag är det dagen med stort D men igår var det fest hela natten som gällde! Och Oj så lyckat det blev! Vi hade byggt tält som tog upp i stort sett hela trädgården och skulle ha dansgolv och lite sittplatser och så där ute, värme och lampor och allt. Men såklart, det hade varit orkan hela dagen och tio minuter innan de första gästerna kom blåste tältet ihop och allt rasade! Tro att jag höll på att få ett nervöst sammanbrott eller!?  

Men mina underbara vänner taggade mig och sa att det skulle gå hur bra som helst ändå! Och visst gick det bra. Alla fick hålla sig i huset eller på terassen och det fanns till och med ett litet dansgolv vid granen. Alla var på strålande humör och jag bjöd på snacks och nattmat senare framåt kvällen. Klockan tolv sjöng alla för mig och min mamma, pappa och Fru Husberg kom ner och sjöng en sång dom skrivit, "Man ska ha körkort".!

Festen slutade vid halv tre och hela kvällen var fantastisk! Tack alla mina underbara vänner för att ni gjorde kvällen oförglömlig!



Min outfit, svart body och egensydd kjol med svarta höga klackar


Gästerna börjar komma!


Jag och min bästa vän sedan 13 år tillbaka


Vår allas läckra André i full cowboy mundering


Min alldeles egna Älskling


Tolvslaget! Jag, Jojje och min ratt!




 

Fixafixa

Snart snart snart.! Mina närmaste tjejer kommer klockan åtta och resten efter halv nio! Jag är så nervös, men jag hoppas att allt kommer bli lyckat! Det mesta är redan fixat så nu är det väl bara att göra sig vacker om en stund och sen vänta. Väntaväntavänta..



Jag för ett år sedan, på min 17 års middag!

Skolavslutning!

Idag har jag varit i full gång hela dagen! Har knappt hunnit vara hemma och därför haft noll tid till att blogga!
Idag var det skolavslutning, min sista skolavslutning, känns tragiskt men samtidigt spännande. Undra vad jag gör om exakt ett år, då jag varje år haft skolavslutning? Jag har alltid fyllt år på skolavslutningen och detta är första gången min födelsedag infaller efter jag slutat skolan. Känns jätte skumt att gå i kyrkan och säga hejdå till alla vänner utan att gå hem till något kalas eller liknande. Men vad gör väl det? I morgon smäller det! 

Sytt klart min kjol som jag ska ha i morgon! Spännande, ni får se mig när jag är stylad och fixad i morgon innan festen! Längtar galet mycket!  


Klass SP3C

Otjejig!

Trots att jag, bland mina gamla och äldsta vänner, är den mest tjejiga i gängt så är jag riktigt Otjejig när det kommer till mitt hår! Jag kan inte ens göra en fläta på mig själv! Och nu har jag hittat en fristyr i en tidnign som jag jätte gärna skulle vilja ha på nyår. Men tror ni jag kommer lyckas? Hell No.
Även om jag bara skulle vilja locka mitt hår i fina lockar så jag får lite glammigt svall så är det kört. Mitt hår är plattare än platt och det lägger sig så fort jag gått utanför dörren, Suck.!

Några tips på hur man får en snygg festfrisyr utan att behöva vara ett hårproffs? Dela Gärna med dig av det till mig då! Tack!


Visst är frisyren snygg?

Julklappsshopping!

Gått på stan med min bästa vän, köpt julklappar, snackat och fikat. Kan det blir bättre? Skulle inte tro det. Lotta fick köpt nästan alla sina julklappar och jag har bara tre kvar. Vi traskade runt Malmö och gick gågatan upp och ner. Trippen avslutades med en fikastund med en stor kopp kaffe, fairtraidemärkt såklart, och en kula Ben and Jerry´s glass! Lovely!

Väl hemma blev det tidiga födelsedags presenter då min moster kom förbi och gav mig precis vad jag önskat mig! Ett silvrigt hårband och pilgrim örhängen! Fick även fina bestick från min mormors tid och sånt tycker jag är gulligt!
Det är fest hos Johanna ikväll men moster gick sent och bussarna går jätte dåligt! Blir väl en hemmakväll för mig, menmen. Snart smäller det!



Den Bästa under vår fikastund!

Självporträttet är klart!

Nu är jag klar med allt i skolan! Riktigt skönt! Mitt självporträtt är inlämnat och jag får väl vara nöjd, trots att färgen inte riktigt blev som jag ville ha den när den väl kom ut ur skrivaren.

Efter skolan blir det julshopping med bästa vännerna och sen en fika på ett mysigt café! Sedan hem, äta lite och kanske få besök av min morbror för att sedan sticka till Johanna på julavslutningsfest!



Vad tycks? Bilden visar upp olika sidor av mig, presenterad lite gammeldags.

 

Michael Kors

Fastnade på pappas fasionkanal (som alltid) istället för att se på film ikväll. Och Michael kors är verkligen en favorit bland designers! Hans höstvisning är fabulous!  
Kvinnligt med markerade midjor, underbara söta frisyrer och romantiska klänningar!



Det ligger en bulle på vägen!

Kvällen ska bli en lugn kväll! Snart kommer pappa hem med min kycklingsallad och då ska jag börja med att sluka den i ett nafs! Jag är stört hungrig och har varit det i flera timmar nu! Sedan tänkte jag bara luta mig tillbaka med en kopp kaffe och en riktigt bra tjejfilm!

3 dagar kvar till min fest och 4 till min födelsedag!


Ready to go!

Oh, idag har jag köpt två klänningar till mig själv i julklapp. Eller ja, från pappa till mig! Men kläder vill jag vara med och prova själv innan jag får dom, så man vet att det är snyggt på och så. Båda klänningarna är nyårsfina så jag vet inte än vilken av dom jag ska ha på nyår, men det får jag se när jag provar assesoarer och allt till! Köpte även en tredje klänning, fast den köpte jag för egna pengar. Den ska jag ha på julafton och kanske på min födelsedag då jag ska ut och äta med familjen. Jag får se!

Nu är ni säkert jätte nyfikna på hur dom ser ut. Så här kommer bilder på alla tre!



Den ena nyårsklänningen


Den andra till nyår


Min julklänning, ser lite ut som en frostig snöflinga!
Den är dock inte så lång som den ser ut!



Festligheter!

Har precis fixat musiken till min fest! Nu känns det verkligen som att det är nära! Lyssnar på Womanizer om och om igen och Oj sådan partystämning det ger! Får bygga upp mitt GO nu lite innan träningen. Sitter även om kollar in nyårsklänningar på Style by stars.

Vilken tycker ni är snyggast? 


 

Sista skolveckan

Sjungningen på Ängavallen igår gick jätte bra! Fast känns alltid lite pinsamt att sjunga ungefär 30 centimeter från någons öra! Julbordet var underbart, som alltid, och det var riktigt julig stämning! En gamal kompis, Fredrik, var där och åt. Det var jätte kul att träffa honom igen, han har varit i lumpen och så men nu är han hemma och med i Highschool Muscial här i Malmö!

Annars idag har det varit en helt vanlig tisdag, var på väldigt bra humör när jag åkte till skolan idag! Det grusades dock ganska snabbt av en utskällning till klassen från vår lärare. Men min stora fest närmar sig med stormsteg så mitt humör är ändå på topp! 4 dagar kvar till festen och 5 till min 18 års dag! Längtar riktigt mycket!

Veckans planer är: julklappsshopping med Lotta på torsdag, inhandling av mat och annat till festen och julavslutning på fredag och sen FEST! Ah, galet!

Nu ska jag laga en tidigt middag innan jag åker till formtoppen för ett hårt träningspass i Bodyattack!



Såhär såg jag ut igår på julbords sjungningen!

Ett synagog besök och en liten runda på stan

Dagen började med att jag och André cyklade runt i ljunghusen och tog bilder på husen vi ska skriva om i vårt arbete. Vi har redan gjort detta men då Katinka åkte till New York med bilderna hade vi inget annat val än att cykla om allt en gång till. André och jag åkte sedan hem till mig för att äta lussebullar och vänta på att bussen skulle gå in till stan. Väl inne i stan blev det kinamat till lunch och sen ett skolbesök på synagogan. Ganska spännande faktiskt! 

Blev liten julklappsshopping med Max och André innan vi tog bussen hem vid tre. Nu ska jag snart iväg till Ängavallen för att sjunga och äta julbord!  


André under vår cykeltur

Julstök!

Jag sa ju att Lucia gav mig julkänsla! Idag har mamma och jag klätt granen och julpyntat hela huset! Granen blev silvig och blå som alltid, vackert. Jag har ätit alldeles för mycket mjukpepparkaka och druckit på tok för mycket kaffe, men det bryr jag mig inte om ett dugg! Nu är det jul! Och då får man småäta i tid och otid och dicka glögg alldeles för ofta!

I morgon ska jag sjunga på Ängavallen och äta deras lyxiga ekologiska julbord! mums!
Nej nu ska jag gå och slå in pappas julklappar! GOD JUL


Simba fick också vara med och julpynta!

Luciatåg i Håslöv!

Vilken underbart mysig dag det har varit idag! I morse åkte mamma, jag och Fru Husberg in till Malmö, gick på en konstutställning och inhandlade julklappar! Lovely. Sedan var det snabbt hem, slänga i sig lite mat och iväg till Håslövskyrka där luciafirandet skulle äga rum!

Vi var en 30-40 personer i luciatåget i år, tjejer OCH killar! Det är så vackert med alla levande ljus, stämningen och musiken! Riktigt julstämning. Första framträdandet gick väl sådär, men sista var riktigt vacker som alltid! Lucian sjöng underbart vackert och klart, riktigt duktig var hon! Efter sista framträdandet åkte jag hem med mamma, pappa och Fru Husberg. Vi delade en Pizza och diskuterade min födelsedag, som är om EN VECKA (och en dag). SNARTSNART 18! Festen ska bli stor och jag längar så sjukt mycket till nästa lördag!

Nu ska jag lägga mig i sängen och se en film.!


Nästan hela luciatåget


Jag och Petra


Lucia!

Oh, idag är det Lucia och det betyder att jag ska gå Luciatåg i kyrkan! Detta blir nog fjärde året som jag gör det och när jag står där framme och sjunger, DÅ är det jul! Får alltid sådan julkänsla för det är så vackert i kyrkan på julen. Helt Underbart!

Men först ska mamma och jag in till stan och göra lite ärenden! Ha en bra lördag så lägger jag in bilder från kvällen sedan, så får ni också se hur vacker det är!


Vårt är mycket vackrare.!

Hemmakväll med Idolfinal!

Ja, med tanke på dagens dåliga början har jag inte lust för mycket. Kommer bli hemmakväll med mamma och Fru Husberg (vår granne), med morötter, dippa och Idolfinalen! Ska ändå bli mysigt! Har precis provat lite klänningar jag fick låna av Katinka och vi har nästan exakt samma storlek så dom satt jätte bra! Ska se om jag får ha någon av dom på min 18 års fest kanske!

Nej nu ska jag ut och hjälpa mamma i köket! Ha en riktigt trevlig kväll!


Klar redigerad!

Riktigt dålig dag.

Idag har jag haft en hemsk dag! Den började med att jag skulle ha Matte C prov, bara tanken är dödens. Men precis innan provet får jag ett sms av min pojkvän där det står att han är på väg till akuten, men inte varför. Klarar inte en enda uppgift på hela provet, det bestod av endast MVG uppgifter så man var tvungen att tänka riktigt mycket också.  Efter fyra timmar ringer Philip till mig och berättar att han måste stanna på observation under natten. Han blir alltså kvar på sjukhuset och planerna om att vi skulle ut på möllan grusas. Är nu hemma med huvudvärk och orolighetskänslor över hur min Älskling egentligen mår. Suck.


Älsklingen när vi var i Köpenhamn i somras

Självporträtt

Vi har en uppgift på min fotokurs att ta självporträtt, och jag har en cool idé i tankarna! Philip kom hit och skulle hjälpa mig med och ta lite bilder, och då kom jag på massa läskiga idéer! Jag har tagit dom i källaren där det är jätte läskig miljö!

Här kommer en av dom.


Mysmiddag med bio!

Det blev en klassisk kväll igår med mysig middag på en fin restaurang och sen bio. Vi satte oss på Tusen och 2 vid Möllan och åt jätte god middag! Sedan tog vi nio bion och såg den nya svenska filmen "Låt den rätte komma in". Riktigt bra film! Läskigt filmad med mycket närbilder och riktigt bra jobbat med ljudet och ljudeffekterna!
Jag var riktigt uppskrämd efter filmen så när vi skulle köra hem och stannade för att tanka trodde jag seriöst att min sista stund var kommen! Det var riktigt mörkt ute och brevid där vi stod parkerade körde det upp en riktigt gamal rostig van och ställde sig. Ur den klev en riktigt stor man med långt svart fettigt hår och skägg, han gick runt bilden och öppnade den stora dörren där bak. Vid detta laget var jag bombsäker på att ha skulle hämta något att döda oss med och jag satt blickstilla och släppte honom inte med blicken..
Såklart skulle han bara ta fram en gamal dunk att fylla med bensin men jag bad ändå Philip att köra därifrån så fort som möjligt! Ja, tänkt vad man kan inbilla sig saker!


Älsklingen på Tusen och 2


Philip tog en suddig bild på mig.

2 års dag med Philip!

Idag är det den 10:e december och för exakt två års sedan blev jag och Philip tillsammans! Det är riktigt länge, men det känns inte alls som om det har gått två år! På vår första dejt satt vi hemma hos honom och skulle kolla O.C. och äta glass. Men Philip blev hungrig så han satt och åt mackaroner och vi såg kanske ett avsnitt innan han kysste mig! Trots att han sagt att han inte kysser tjejer på första dejten. Riktigt mysigt var det iallafall, han spelade gitarr för mig och jag föll pladask. Finns inget jag faller lättare för än musiker! Efter någon vecka var vi ett par och har varit det utan uppehåll sedan den 10 december 2006!



Jag och Philip i Göteborg sommaren 07

Ny design!

Nu när man kan lite om hur man gör här på bloggen så är det riktigt roligt att sitta och pilla med olika designer och liknande! Jag fick mina sminkbilder idag, som är tagna av Louise Danielsson, och jag lade upp den bild jag tyckte mest om som header här på bloggen! Kul va?
Det fanns ganska många bra bilder faktiskt, skickade några till min kompis Isabelle i Göteborg, hon är expert på att redigera så hon fixade till en av bilderna!

Här kommer den som Louise valde att använda, denna är dock helt oredigerad!


Sminkmodell

Idag var det dags för mig att vara sminkmodell! Det blev framlyttat då studion där vi skulle göra det var bokad. Och OJ vad kul det var! Det ska bli en kalender med sminktips och jag är Decemberflickan och är nyårs sminkad! Mycket svart, sotigt och glittrigt! Ska ha det ungefär så på nyår detta året faktiskt!
Lägger upp bilder på bloggen så fort jag får dom!

Nu ska jag på sista dansen för denna terminen, sorgligt men ändå skönt med jullov!

Något åt detta hållet, fast svart och silvrigt




En sväng på stan

Idag blev två av mina tre lektioner inställda vilket resulterade i att jag åkte med Katinka i till stan och hon, jag och Julia tog en fika på Espressohouse. Mycket mysigt! Jag gick sedan och inköpte Philips första julklapp, eller egentligen är det två saker men han ska få dom i samma paket! Älskar att köpa julklappar! Blir så glad när jag ser reaktionen när personen öppnar ett paket jag vet att den har önskat sig!

Såg en man som såg ut som Jultomten. Han satt och matade fåglarna på Gustav Adolfstorg och han log med hela ansiktet. Jag började också le, och jag log stort och brett! Som glädje sprids lätt! Jag tror nog det var jultomten också.



Borde plugga men leker istället

Har riktigt mycket att plugga till nästa vecka. Matteprov, religionsprov och kulturinlämning! Men istället för att skriva på mitt arbete, som faktiskt är ganska intressant då det handlar om Modereklam, sitter jag istället och redigerar bilder, Mycket roligare!

Här kommer två bilder som jag sitter och pillar lite på!


Me, Myself and I


Hela outfiten är från Kings and Queens i Höllviken

Spontan och trevlig kväll!

I fredags var planen att se Petrispexet tillsammans med mina vänner och sen åka hem till Niklas på förfest innan spexefterfesten började. Spexet var jätte roligt! Scenen med lärarna eller scenen med Fanny som tomtemor var utan tvekan de bästa, skrattade riktigt mycket! Träffade många jag kände och stämmningen var på topp! 

Eftersom jag skulle upp tidigt och jobba dagen efter hade jag redan innan planerat att jag skulle skippa spexefterfesten och bara vara hos Niklas tills dom drog ut. Men det är riktigt tråkigt att åka hem efter en förfest när alla är på topp och det kände jag inte alls för då jag var på riktigt bra humör! Istället bestämde jag mig för att åka till festen på Millenium i Höllviken eftersom det var närmare hem sedan!
Träffade dock Jojje och Karl på bussen så hängde med dem och Ny på Sheake och tog några öl istället och kvällen blev riktigt trevlig, en riktig grabbkväll.! 

Åkte hem ganska tidigt för att få sova ut lite, men klockan tre ringer telefonen och Philip hade bestämt sig för att sova hos mig, vaknar då upp och när han kommer hem till mig har han även med sig Jojje. Bussen hade tydligen slutat gå så Jojje fick sova på soffan i mitt rum. Ja, inte så mycket sömn den natten men men.. 


Scenen med Fanny som en full Tomtemor


Låten om att röka sjögräs! Fanny är den stora rosa maneten i bakgrunden
  

Utekväll och Petrispex

Sitter i skolan nu och ska förhoppningsvis få sluta tidigare så jag hinner hem och käka och byta om innan det bär av till Malmö för att titta på Petrispexet på ibishotell! Fanny ska stå på scen både som en manet och en fulltomtefru, hon kommer säkert vara riktigt snygg! Sen blir den kanske förfest hos Christian eller någon drink på möllan innan efterfesten. Jag ska dock åka hem tidigt eftersom jag ska upp och jobba tidigt i morgonbitti!

Have the best evening!

Härlig men kall dag!

Idag har jag varit riktigt glad och sprallig hela dagen, beror nog mycket på att jag är över trött. Kunde inte somna igår och kom knappt upp ur sängen i morse! Men snart ska jag och Johanna iväg och träna, blir alltid jätte pigg efter ett träningspass!

Här kommer förresten några fler snöbilder som jag redigerat, denna gången på mig!








Lars Winnerbäck = Sommar!

Oh, jag lyssnade på en av mina favoritartister Lars Winnerbäck när jag cyklade till kören innan, och OJ vilken sommarkänsla jag fick! Och då kom jag att tänka på när jag var på gotland i sommras, bästa veckan på hela sommaren! Kändes som man var i grekland med ca 40 grader i solen och gamla hus, havet och det faktum att man faktiskt var på en ö! Jag var där med ca 200 andra ungdomar och bara hade så sjukt roligt i en vecka, sov typ 3 timmar per natt, men jag var ändå hur pigg som helst hela dagen! Skulle kunna leva om den veckan hur många gånger som helst! 

 

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet


Anders och Bella


När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då




Stan med Johanna!

Idag har det snöat igen! Var i stan med Johanna för att försöka hitta en nyårsklänning och lite julklappar. Hittade ingen snygg klänning alls! Förutom en riktigtriktigt fin som kostade ca 2000! Men handlade iaf mammas första julklapp! Katinka, Carlie, Palua och Philip hängde på en fika på Waynes, Riktigt Älskar deras latte med vitchoklad! Jag är beroende, lite iallafall. Nu ska tjejerna och Charlie hem till Julia och julbaka, själv måste jag ta mig ut i regnet och åka till kören och öva inför Lucia, vi ska gå luciatåg i kyrkan och det brukar bli riktigt vackert!

Sen blir det hem för att se det nyaste avsnittet av Gossip Girl. XoXo!


Jag vet, suddig fjortisbild tagen i spegeln, men Oj så underbara klänningarna var!


Jojjo och Carlie!


Philip och jag, sjukt läckra!


Mys med pojkvännen ikväll!

Idag har jag frusit häcken av mig! Riktigt kallt och regnigt! Men som tur är ska snart Philip komma hit så jag kan få pussa på honom lite och så har jag ätit världens godaste middag! Rökt lax med blomkål och broccoli gratäng, Mums!
Annars har dagen varit riktigt händelselös faktiskt, riktigt dryg och tråkig! Jag förstår inte ett piss av min Matte C, jag har en ansökan att ta i tu med, körkort att ta och ångest inför nyår, BLÄ! Måste hitta en snygg nyårsklänning i stan i morgon, så jag får glänsa lite iallafall!

Nu ska jag se på julkalendern och öppna lucka två i min chokladkalender, Juljulstrålandejul!


The Monroe Lips

Jag kan passa på att tipsa er om ett riktigt bra band om man gillar den rockiga stilen, The Rolling Stones, Guns N' Roses och Jimi Hendrix är bandets influenser! De är dessutom skit snygga att titta på när de står på scen och musiken funkar perfekt att dansa till!

Please Me, Baby. The Monroe Lips



Copyright by Kristin Montagu-Evans