Min nya kärlek, boots.



Helt perfekta skor. Om ni frågar mig. Skulle gärna lägga beslag på dem. Utan att tveka.


Söndagsregn.

Det ösregnar utanför fönstret. Jag ligger i sängen. Med en kaffe och en brownie. Underbart.

Höstigt.



Fashiontoast får alltid tio poäng. Av mig det vill säga. Och denna höstoutfit. Ännu en tia!


For men.




Så ser det ut för männen i höst minsann. Mest intreseradär jag av D&G och Dior Homme. Riktigt läckert. Och på tal om män. Nu bär det av till stan för fotboll med snubben min och Jacob. Manligt värre!


Förresten.



Jag har blivit Befodrad!


Winning.

Mina fina vän Annie har en tävling på sin blogg. Man kan vinna pengar. Riktiga pengar. Att shoppa för. Självklart tävlar jag. Här.


En riktig kräftskiva.









En helt otroligt roligt kväll. Igår. Kärftskiva och huset var fullt. Kräftor och snaps i massor. Sånghäftet användes flitigt och allas humör var verkligen på topp. En väldigt rolig kväll med många fina vänner. Skratt i mängder, kräftor, öl, gitarrsånger, styrkemätning och mycket roligt!


Kräftskiva.

Ikväll är det fest. Kräftskiva it is! Jag och snubben fixar och trixar för fullt och det kommer bli en superkväll. Känner det på mig.

Viktor Vauthier.


Nivet.

När man läser en riktigt bra bok. Så bra att man bara hoppas att ingen man känner ska gå på bussen. Bara så man ska få läsa lite till i sin bok. Min finaste pojke är här ikväll. Vi ska äta middag och planera morgondagen. Underbar. Men så tänker man. Att man gärna skulle velat läsa lite i sin bok. Bara sådär en torsdagskväll i soffan. Liksom.

En sensommardag.



25 grader, 30 i solen? Sjukt varmt och härligt. Lunchade och drack kaffe med min fina vän Johanna. Jobben har tagit över. Och Vi har inte hunnit ses. Alls. Ett efterlängtat möte med andra ord! En fullspäckad dag med jobb och stan blir nu en kväll. En kväll full med fix och trix inför morgondagens kräftskiva!

Halvligger på mitt överkast.

Efter jobbet blev det en sväng på stan och klippning. Känner mig nöjd med dagen. Men i morgon blir det ännu bättre. En fin vän och en pojvkän ska den spenderas med. Saknar båda. Nu såhär, när jag halvligger på mitt överkast. Snart blir det mys med boken jag inte kan släppa.

Cool kille. Cool hatt.


H&M it is now days.


Bild: http://caroline.feber.se/

Köpte ett bar boots på H&M idag. Rikigt fina var dom allt. Men kan inte hjälpa att sukta efter skorna i mitten. Även dem från H&M. Kalas.

Luggen.



Håret är kapat till en lugg. Uppklippt och omrufsat. Just as I like it. Är supernöjd!

Dedär med markerade axlar.



Denna underbara skapelse till klänning ska komma in på H&M i höst. Ska fråga om den. I morgon. När jag äntligen köper mina boots. Hell yeah.

Såhär kär känner jag mig idag.


Med en fransig väska och mycket ringar.




Ja, så såg jag ut idag.

En latte och en pojkvän gör dagen fin.




Jag, min fina pojke och mina sex ringar fikade idag. Vi myste hela eftermiddagen och en fin vintersjal införskaffades också. Löning nivet. Helt perfekt dag och i morgon bär det av till frisören för min del. Välbehövt besök minst sagt. Nu, tomatsoppa.

En fin kväll.

Tidigare blev det kaffe med andra boken i Twilightserien. Nu är det pizza med Paris Hiltons New BFF. Det ni. En härligt måndag minsann.

Christopher Kane for Topshop.




Är det inte galet snyggt så säg!? Varför ligger det ingen TopShop i Malmö? En bra fråga det minsann. Till NovaLund bär det av i September när kollektionen släpps och där med basta.

Höga härligheter.



Sprang på SKORNA häromdagen. SKORNA som är från Carin Wester och som är underbara. Men 3300 kr på ett par skor just nu är det inte tal om. Tyvärr.

Bonmagazine.com.

Eftersom jag ska upp 05.45 i morgon. 05.45 förresen, omänsklig tid. Så ska jag försöka sova snart. Men jag är inte det minsta trött. Så går det när man vänder på dygnet. Jag spenderar min kväll på bonmagazine.com och tittar på hösttrender. Speciellt The local firm och Cheap monday. De är lite favoriter sådär. Se själv.

Min man lär mig allt han kan.






Idag har snubben lärt mig skejta. Eller försökt iallafall. Han sa att jag var duktig. Jag kände mig inte så duktig. Det har varit 25 grader varmt. Trodde sommaren var borta? Men vi bara njöt. Hela dagen. Med glass och solning minsann.

And now, I skejt.


And I'm back.







Det blir mycket bilder. Det har varit mycket kul. Jag har bott på Malmöfestivalen. jag menar, det finns tid för att sova i ett annat liv. Folk badade i fontäner mitt i natten, jag fick se mitt älskade The Sounds och skrika lite, mina tjejern och jag hade vår middag. Vår middag för Lotta som fick världens godaste trerätters meny. Fanny grillade och vi andra drack vin. En finfin helg.

Black and white.



Det är Malmöfestival och jag bor i staden. Det är stora grejer på gång. Bloggen får därför lida. För jag ska sova, jobba, äta och dö lite. Och se The Sounds. Såklart. När jag hinner. Då får ni veta allt.  

Back woman.


Arash och gott kaffe.

Farsan släpade med mig till Arash på stora scenen. Men han bjöd på kaffe. Så det var värt mödan. Kan man säga. Vi vandrade runt. Tittade på bollar i vattnet och spanade på människor. Sedan åt vi lax- och räk bakelser. Mycket gott. En fin onsdag helt enkelt.


I was anorexic. But I'm OK now.

Spana in Ida Pyks klädkollektion. Riktigt läckert! Ska tydligen släppas på Tjallamalla så det är dit mina fötter tar mig efter jobbet i morgon. Minsann.

Simon Norrsveden.



Fotograf: Min egna mästerfotograf Katinka Roos

Det var så fint. Och spännande. Publiken sjöng med och killarna på scenen var på topp. Allt var ladda och det var en helt underbar spelning. Såg honom på Peace and Love också. Han fotade publiken. Fotade oss. Han var stolt. Då blev jag fast och sedan dess spelas Simon konstant.

En klädstång att älska.


passepartout

Detta är minsann en klädstång jag gärna skulle ha stående i mitt rum. Får ta och skaffa större snart. Så att en sådan här kan pryda mitt sovrumsgolv.

Malmöfestivalen.




Det är vin i parken och det är konserter. Kanske karueseller. Om jag har tur. Dagarna spenderas på jobb och kvällarna framför olika scener. Men i kväll tar jag paus. En paus och laddar. Laddar inför Simon i morgon. Borde trycka skyltar och tröjor. Men vill inte vara pinsam. Lär mig alla texter utantill istället. Mycket bättre.  

Grillning med gott vin och fina vänner.





Det var fredag och det var blå himmel. Grillen var på och Anton var grillmaster. Louise bjöd dit oss och stämmningen var på topp. Det grillades, dracks vin, åts kladdkaka, skrattades och disskuterades. Mycket fin fredag det minsann.

Härliga dagar.




Fina arbetskamrater. Dom bjöd mig på middag och jag tackade och tog emot. Det blev Gränden med världens finaste uteservering och fint väder. Mer kan man inte begära inte.

Timbuktu.

Stortorget igår. 23.30. Alla dansade. Ganska oslagbart om ni frågar mig.

Frånvaro.

Jag är frånvarande. Inte från livet. Från bloggen. Men jag har det underbart. Hinner bara inte med allt. Och internet har krånglat. Men allt är fixat och allt är bra. Nästan För bra. Sådär bra att det pirrar i kroppen och du måste stanna upp och tänkta. Tänka på att man är ganska lycklig ändå.

Nitar.



Kan vara så galet snyggt att jag dör lite. Bara sådär en onsdagskväll.

Just nu.

består mitt liv av jobb. Jobb från morgon till kväll. Och sedan lite läsning. Lite kaffe. Inget sommarlov precis. Men i morgon blir det middag. Fin middag. Ute på Gränden. Tre av världens finaste flickor ska också med. Fram tills dess är det dock, Jobb. Sprätta potatisar och äta cookies.

Bara för att.

"det kan ta slut imorgon
eller hålla på för alltid
- ibland är det så"

/Håkan Hellström¨

Kedjor i massor.



En härlig en! 149 riksdadaler och den blir din. Lindex då alltså.

Med blixt och dunder.




Härlig bild på Fanny och vår fruktgegga som vi kallade drink. Fin kväll. Idag är det mindre fin kväll. Eller det är lugnkväll. Och jag är hungrig. Fixar och trixar. Och tänker. Mycket.

Fruktdrinkar.

Igår drack vi fruktdrinkar. Vi, som i en blandad skara av 8 människor. Helt fantastiska människor. Härliga liksom. Jag var chafför. Nu blir der i med Ipoden och gå till bussen. Som ska ta mig till jobbet.

Hello Boy.


Stylesightings

En kille i helt min stil. Kolla Jackan. Hello Boy.

Sammanfattning.

Vin. Mycket vin. Trevliga människor. Pastarätter. Shopping. Sol. Värme. Ibland oerhörd värme. Svettades konstant. Nästan. Pubar. Bra skor. Dåliga skor. Skoskav. Klänningar. Rea. Fika. För lite kaffe. Läcker lägenhet. Söder. Second hand. Underbart.


En bild säger mer än 100 ord. Och jag har 8. Stockholm.









I mitt Stockholm.



Nu bär det av till tåget som ska ta mig och Katinka till Stockholm. yes! Om vi hittar internet blir det bloggande. Annars. Ses vi på söndag!

Black Babe.



Inspirationen flödar. Vanillascented. Vem annars?

Belts.


Riktig snygga bälten från Lindex. Kanske finns dom i Stockholm? Dit styr vi kosan mot I Morgon!

Hängig dator.

Min dator har protesterat idag. Men det gör inget. Har ändå spenderat dagen i solen. Med min vattenspridare som sällskap. Det var sanslöst varmt. Och min kalla saft hjälpte inte. Annars såg jag precis Kalle och Chokladfabriken. Underbar. Men Oj så sugen man blir på choklad!

Nattligheter.

Igår fick jag nattligt besök. Erik och Elin hette dom och dom var fast i Malmö. Kunde inte komma hem. Så dom fick komma hem. Till mig alltså. Och sova här efter en månad i Europa. På olika tåg har dom bott minsann.

Ringar i massor.


 
Ah. Ge mig ringen med korset och dödskallarna. Nu?

Nu så.

Nu tar jag tag i mitt liv. Lite. Ska göra klart internetansökan till USA. Sen återstår bara allt pappersarbete. Minsann. Detta tar aldrig slut.  

Terry Richardson.



Ska bli min.



H&M trend. Riktigt snygg. Ska bli min i Stockholm.

Jag tror jag går under.


Bootsen. Oh Mama.


En Sommarkväll.






Många drinkar. Härliga tjejer och alldeles för mycket mat. Vi dansade bort natten inne på jobbet och åt ost. Ganska lite ost. Men ändå. Vi spelade pratmakarna och skrattade. Sedan bar det av ut i malmönatten och kameran glömdes bort. Debaser blev målet och Oj så trevligt det blev.

Dödens söndag.

Jag dör lite smått just nu. Men förhoppningsvis kan en nudelsoppa och Twilight filmen rädda mig. Antagligen kan dom det. Gårdagen var super och kvällen var fantastiskt rolig. Det fanns ingen morgondag. Ungefär. Bilder kommer när jag hittat sladden. Kanske om en kvart.

Personalfest.

Nu bär det av till jobbet. Det ska serveras potatisar och svettas. Men ikväll blir det fest. Personalfest. Med alla tjejer. Och Oj så kul det ska bli!